Unt de corp
Căpșuni si rodie | 250 g

(2 recenzii de la clienți)

62.99 lei

Înmuierea unt de corp cu capsuni si extract de rodie de Beauty Secrets oferă nutriție pe termen lung și protecție a pielii uscate.

Pentru o performanță optimă și confort, textura ultrarich se absoarbe rapid. Este o formulă cuprinzătoare pentru îngrijirea corpului pentru pielea uscată până la foarte uscată, care oferă o exfoliere blândă, dar eficientă.

Ajută la uciderea celulelor moarte, reducând în același timp deshidratarea pielii. Unt de corp cu rodie este un tratament incredibil de hrănitor pentru a relaxa chiar și cea mai uscată piele. Pe coate, urechi, quark, picioare. Acest produs de înfrumusețare de neînlocuit păstrează pielea uscată și deshidratată, o face netedă și o hrănește.

NATURAL UNT DE SHEA PENTRU VERGETURI – Hidratantă profundă excelentă, care face pielea uscată, crăpată, moale și netedă.

Extract de Rodie – Infuzat cu acest uimitor balsam de piele care este puternic antioxidant, acționează ca agent anti îmbătrânire, stimulează regenerarea celulelor și protejează împotriva razelor nocive ale pielii.

Tratament pentru pielea de căpșuni –  Acest unt de corp cu căpșuni  este bogat în vitamina C și acid folic care combat radicalii liberi, distrug colagenul și ajută la regenerarea celulelor. Luminează pielea și face pielea liberă.

Aroma: Căpșuni si rodie
  • Imagine caracteristică a Unt Pentru Corp
  • Imagine caracteristică a Ciocolata Body Unt
  • Unt de corp cu mure 250ml beauty secrets
  • Imagine caracteristică a Unt de Corp

În stoc

Imagine caracteristică a Unt Pentru Corp
Unt de corp
Căpșuni si rodie | 250 g

62.99 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.