Imagine caracteristică a Unt Pentru Corp
Unt De Corp De Rodie

Înmuierea Unt De Căpșuni Body Cu Extract De Rodie

49,99 lei 36,99 lei

Înmuierea unt de corp cu capsuni si extract de rodie de Beauty Secrets oferă nutriție pe termen lung și protecție a pielii uscate.

 

Pentru o performanță optimă și confort, textura ultrarich se absoarbe rapid. Este o formulă cuprinzătoare pentru îngrijirea corpului pentru pielea uscată până la foarte uscată, care oferă o exfoliere blândă, dar eficientă.

 

Ajută la uciderea celulelor moarte, reducând în același timp deshidratarea pielii. Unt de corp cu rodie este un tratament incredibil de hrănitor pentru a relaxa chiar și cea mai uscată piele. Pe coate, urechi, quark, picioare. Acest produs de înfrumusețare de neînlocuit păstrează pielea uscată și deshidratată, o face netedă și o hrănește.

 

NATURAL UNT DE SHEA PENTRU VERGETURI – Hidratantă profundă excelentă, care face pielea uscată, crăpată, moale și netedă.

 

Extract de Rodie – Infuzat cu acest uimitor balsam de piele care este puternic antioxidant, acționează ca agent anti îmbătrânire, stimulează regenerarea celulelor și protejează împotriva razelor nocive ale pielii.

 

Tratament pentru pielea de căpșuni –  Acest unt de corp cu căpșuni  este bogat în vitamina C și acid folic care combat radicalii liberi, distrug colagenul și ajută la regenerarea celulelor. Luminează pielea și face pielea liberă.

 

Mod de folosire: Se aplica pe pielea curata dupa spalare la nevoie.

 

Avertizare: Pentru uz extern, evitați contactul cu ochii, nu lăsați la îndemâna copiilor.doar pentru adulti .nu aplicați pe răni sau piele crapata.Nu este testat pe animale.

 

Ingrediente: Apa ,alcool stearilic, glicerina, ulei de migdale, extract de arbore de cacao, unt de shea, ulei de susan, sare din Marea Moarta, acid citric,acid etilendiaminotetracetic., idroxitulen butilat, meticloroizotiazolinoua, metilizotiazolinona.

Disponibilitate: În stoc

View Detail
SKU: FC184

Descriere

Rodie și Căpșuni Beneficiază De Piele

 

 • Acționează Ca Agent Anti îmbătrânire

Căpșunile conțin acid elagic care împiedică distrugerea colagenului – una dintre cauzele principale ale formării ridului. Acidul elagic acționează împotriva daunelor UV prin înăbușirea dezvoltării enzimelor MMP care ajută la degradarea colagenului. Acidul elagic are un efect foto-protector. Acest lucru elimină ridurile de pe ochi, ceea ce oferă feței tale cu un aspect moale sănătos.

 

 • Scade Inflamația

Reducerea daunelor libere radicale poate duce și la o inflamație mai scăzută a pielii. în consecință, efectele unor astfel de afecțiuni ale pielii inflamatoare, inclusiv acneea sau eczema pot fi diminuate de antioxidanți.

 

 • Căpșuni Pentru Albirea Pielii

Sucul de fructe este foarte util în tratamentul defectelor de acnee și fulgere. Extractele de lumină a pielii și acidul elagic care scade punctele întunecate de pe piele se găsesc în sucul de căpșuni.

 

 • Efectul Anti-Microbian

Unt de corp cu rodie este menit să conțină antimicrobiene naturale de vitamina C, care pot ajuta la combaterea bacteriilor și ciupercilor pielii. Acest lucru va ajuta la controlul bacteriilor P. acnes, care pot preceda debutul acneei.

 

 • Eliminarea Punctelor Negre

Acidul salicilic din unt de corp cu căpșuni  este perfect pentru punctele negre și pentru exfolierea celulelor moarte.

 

 • Tratamentul Cercului închis

Aceste fructe servesc, de asemenea, ca astringente și pot fi utilizate pentru a reduce la minimum toxicitatea și cercurile întunecate.

 

De asemenea, consultați-ne Toate într-o Singură Sare Naturală de Mare din Marea Moartă

Informații suplimentare

Marca

Beauty Secrets

1 recenzie pentru Înmuierea Unt De Căpșuni Body Cu Extract De Rodie

 1. 5 out of 5

  Dora

  The best!!!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *