Unt de corp cu vanilie si cocos 250ml beauty secrets

Unt de corp cu vanilie si cocos

5.00 out of 5
1 review|Adauga un review

lei 49,99 lei 36,99

Unt de corp cu vanilie si cocos Beauty Secrets

Contine o cremă de corp bogată în unt care  penetrează pielea predispusă la uscăciune, oferind un nou fel de catifelare la coate si genunchi. Atât de matasoasa pielea îl bea instantaneu, se odihnește și se mângâie toată ziua. Adăugarea untului de shea face ca untul nostru să fie intens hidratant. Shea este un unt de înaltă grăsime care conține vitaminele A și E care apar în mod natural, precum și protecția la nivel scăzut de UV.

Disponibilitate:În stoc

View Detail

Descriere

Unt de corp cu vanilie si cocos Beauty Secrets.

    • Contine o  cremă de corp bogată în unt, penetrează pielea predispusă la uscăciune, oferind un nou fel de catifelare la coate si genunchi. Atât de matasoasa ,incat pielea îl ” bea” instantaneu, se odihnește și se mângâie toată ziua. Adăugarea untului de shea face ca untul nostru să fie intens hidratant. Shea este un unt de înaltă grăsime care conține vitaminele A și E care apar în mod natural, precum și protecția la nivel scăzut de UV.

 

  • Mod de folosire:Se aplica pe pielea curata dupa spalare la nevoie.
  • Avertizare: Pentru uz extern, evitați contactul cu ochii, nu lăsați la îndemâna copiilor.doar pentru adulti .nu aplicați pe răni sau piele crapata.Nu este testat pe animale.
  • Ingrediente:apa ,alcool stearilic,glicerina,ulei de migdale,extract de arbore de cacao,unt de shea,ulei de susan,sare din Marea Moarta,acid citric,acid etilendiaminotetracetic.hidroxitulen butilat, meticloroizotiazolinoua,metilizotiazolinona.

 

Informații suplimentare

Marime

1 recenzie pentru Unt de corp cu vanilie si cocos

  1. 5 out of 5

    Elena

    Hidratează intens pielea și are un miros foarte fain !

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *