Unt de corp
Ciocolata | 250 g

(3 recenzii de la clienți)

52.99 lei

Unt de corp cu ciocolata de Beauty Secrets

Untul de corp nu este o loțiune  sau o crema,este mult mai hidratant! În plus, cacao din acest unt e corp cu ciocolata oferă, de asemenea, un efect bronzant ușor pielii tale, cu o strălucire naturală și sănătoasă (care în timpul iernii este un beneficiu minunat, pe deasupra fiind hidratantă decadent). Doar FYI, deoarece are pudră de cacao în ea, poate păta îmbrăcăminte ușoară.

Încetează-l în timpul iernii pentru o mică strălucire scufundată! Este un emolient bogat, îți lasă pielea moale. Conține sare din Marea Moartă, glicerină, ulei de migdale și ulei de ricin, care ajută la păstrarea umidității și la construirea elasticității și are, de asemenea, proprietăți care pot ajuta la dermatita sau erupțiile cutanate.

Uleiurile și unturile din acest unt de corp cu ciocolata au fost ele însele selectate, deoarece sunt antimicrobiene în mod natural. Uleiurile de înaltă calitate, presate la rece, sunt recomandate, deoarece uleiurile de calitate inferioară pot merge rapid. Folosiți întotdeauna mâinile curate atunci când scoateți puțin decadența biciută! Dacă acest unt este păstrat într-un mediu foarte cald, se va topi. Fără teamă, totuși, doar frison și re-bici în bunătate decadentă de îngrijire a corpului!

Aroma: Ciocolata
  • Imagine caracteristică a Unt Pentru Corp
  • Imagine caracteristică a Ciocolata Body Unt
  • Unt de corp cu mure 250ml beauty secrets
  • Imagine caracteristică a Unt de Corp

În stoc

Imagine caracteristică a Ciocolata Body Unt
Unt de corp
Ciocolata | 250 g

52.99 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.