Unt de corp
Ciocolata | 250 g

(3 recenzii de la clienți)

39.59 lei

Unt de corp cu ciocolata de Beauty Secrets

Untul de corp nu este o loțiune  sau o crema,este mult mai hidratant! În plus, cacao din acest unt de corp cu ciocolata oferă, de asemenea, un efect bronzant ușor pielii tale, cu o strălucire naturală și sănătoasă (care în timpul iernii este un beneficiu minunat, pe deasupra fiind hidratantă ).Deoarece are pudră de cacao în ea, poate păta îmbrăcămintea ușor.

Este un emolient bogat, îți lasă pielea moale. Conține sare din Marea Moartă, glicerină, ulei de migdale și ulei de ricin, care ajută la păstrarea umidității și la mentinerea elasticității și are, de asemenea, proprietăți care pot ajuta la dermatita sau erupțiile cutanate.

Uleiurile și unturile din acest unt de corp cu ciocolata au fost  selectate, deoarece sunt antimicrobiene în mod natural. Uleiurile de înaltă calitate, presate la rece, sunt recomandate, deoarece au o calitate superioara si intra rapid in piele. Folosiți întotdeauna cu mâinile curate atunci când folositi din produs.

Aroma: Ciocolata
  • Imagine caracteristică a Unt Pentru Corp
  • Imagine caracteristică a Ciocolata Body Unt
  • Unt de corp cu mure 250ml beauty secrets
  • Imagine caracteristică a Unt de Corp

În stoc

Imagine caracteristică a Ciocolata Body Unt
Unt de corp
Ciocolata | 250 g

39.59 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.