Imagine caracteristică a Ciocolata Body Unt
Imagine caracteristică a Ciocolata Biciuit Unt de Corp

Ciocolata Body Unt

49,99 lei 36,99 lei

Unt de corp cu ciocolata de Beauty Secrets

 

Untul de corp nu are loțiuni sau creme. Sunt mult mai hidratante! În plus, cacao din acest Unt de corp cu ciocolata oferă, de asemenea, un efect bronzant ușor pielii tale, doar o strălucire naturală și sănătoasă (care în timpul iernii este un beneficiu minunat, pe deasupra fiind hidratantă decadent). Doar FYI, deoarece are pudră de cacao în ea, poate păta îmbrăcăminte ușoară.

 

Încetează-l în timpul iernii pentru o mică strălucire scufundată! Este un emolient bogat, îți lasă pielea moale. Conține sare din Marea Moartă, glicerină, ulei de migdale și ulei de ricin, care ajută la păstrarea umidității și la construirea elasticității și are, de asemenea, proprietăți care pot ajuta la dermatita sau erupțiile cutanate.

 

Uleiurile și unturile din acest unt de corp cu ciocolata au fost ele însele selectate, deoarece sunt antimicrobiene în mod natural. Uleiurile de înaltă calitate, presate la rece, sunt recomandate, deoarece uleiurile de calitate inferioară pot merge rapid. Folosiți întotdeauna mâinile curate atunci când scoateți puțin decadența biciută! Dacă acest unt este păstrat într-un mediu foarte cald, se va topi. Fără teamă, totuși, doar frison și re-bici în bunătate decadentă de îngrijire a corpului!

 

Ingrediente: Apă, alcool stearil, glicerină, ulei de migdale, ulei de ricin, sulfat de sodiu, aloe vera, alcool stearil, glicerină, ulei de migdale, extract de cacao, ulei de susan, sare de mare moartă, acid citric, acid etilenediaminetetraacetic, hidroxitulină butilată, metilcloroisotiazolinone , metilizotiazolinona.

Disponibilitate: În stoc

View Detail
SKU: FC186

Descriere

Beneficii ale Acestui de Unt de Corp cu Ciocolata

 

 • Vindecă Buzele Crapate

Ciocolata- folosit ca un hidratant  este un emolient, ceea ce înseamnă că adaugă un strat protector de hidratare pe buze, util pentru blocarea efectelor temperaturilor foarte reci, daunelor solare sau căldurii interioare, care vă pot lăsa buzele uscate.

 

 • Folosiți ca o Cremă de Ras

Utilizați acest produs înainte de bărbierit pentru a preveni scobiturile și pentru a lăsa pielea rasă simțindu-se frumos și neted. După duș este un alt moment excelent pentru a-l încetini, deoarece căldura deschide porii și îl face să absoarbă produsele mai bine.

 

 • Mențineți Umezeala pe Piele

Unt de corp cu ciocolata  este bogat în acizi grași, motiv pentru care este adesea apreciat pentru capacitatea sa de a hidrata și hrăni pielea și de a îmbunătăți elasticitatea. Grăsimea formează o barieră protectoare asupra pielii pentru a menține umiditatea.

 

 • Încetinește îmbătrânirea Pielii

Unt de corp cu ciocolata conține extract de copac de cacao, care este bogat în compuși ai plantelor naturale numite fitochimice. Aceste substanțe pot îmbunătăți fluxul de sânge către piele și încetinesc îmbătrânirea pielii prin protejarea împotriva daunelor împotriva razelor UV dăunătoare ale soarelui.

 

 • Eficient împotriva Cicatricilor, a Ridurilor

Untul de cacao poate fi utilizat în timpul și după sarcină pentru a preveni și minimiza apariția vergeturilor. Untul de cacao a fost promovat, de asemenea, pentru a vindeca erupțiile din afecțiuni precum eczema și dermatita.

 

 • Calmează Inflamația și Daunele Solare

Ciocolata- folosit ca un hidratant  contine extract de arbori de cacao care are mai multi antioxidanti numiti polifenoli. Acești polifenoli pot avea beneficii pentru o sănătate bună a pielii, cum ar fi reducerea inflamației și protejarea pielii de deteriorarea soarelui.

 

 • Ciocolata – Folosit ca Un Hidratant Îndepărtează Machiajul

Dacă rămâneți fără loțiune de îndepărtare a machiajului, încălziți ușor untul de corp cu aroma de ciocolată și înmuiați un produs de îndepărtare a machiajului. Ștergeți machiajul cu mișcări blânde de jos în sus. În funcție de concentrația uleiurilor din compoziția sa, untul de corp îndepărtează chiar și machiajul rezistent la apă.

 

De asemenea, consultați-ne Sare de Baie Regeneranta BIO din Marea Moartă

Informații suplimentare

Marca

Beauty Secrets

1 recenzie pentru Ciocolata Body Unt

 1. 5 out of 5

  Liana

  are un miros delicios !! Recomand

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *