Suport: (0758) 627 085

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Site-ul www.beautysecrets.ro, denumit in continuare “Beauty Secrets“, este detinut si administrat de societatea Sc Maifaj Group Srl, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 33212158, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J5/861/2014, si cu sediul in Osorhei ,Str 8,Nr 4 Bihor, Romania. Tel: 0758627085 E-mail:Office@.beautysecrets.ro
Navigarea pe site-ul www.beautysecrets.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea expresa a termenilor de mai jos de catre orice Client.
Beauty Secrets.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
In caz de divergenta sau neintelegeri intre Beauty Secrets.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.
Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe www.beautysecrets.ro, va primi comunicari comerciale din partea www.beautysecrets.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.
In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre www.beautysecrets.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi feugiat molestie ex quis finibus. Quisque tincidunt dolor ut convallis lobortis. Proin ullamcorper eros ac ultrices imperdiet.

Vivamus eros nibh, dictum sed venenatis vitae, ornare eget magna. Etiam mattis, felis eu interdum posuere, justo neque dictum sapien, eu luctus neque nulla non ante. Quisque pharetra facilisis mauris a hendrerit. Donec rutrum maximus turpis id luctus. In gravida pulvinar elit, a auctor mauris scele

Inregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul www.beautysecrets.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida.
. Comanda
Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar va fi raspunzator pentru orice consecinta determinate de aceste erori (ca de exemplu, fara a se limita la Comanda intarziata, transmisa gresit, etc).
Prin finalizarea comenzii, clientul declara in mod expres ca este de acord ca un reprezentant www.beautysecrets.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon) pentru confirmarea a Comenzii.
(E-mailul prin intermediul caruia Clientul este informat asupra Comenzii plasate pe www.beautysecrets.ro este doar o confirmare de primire a Comenzii din partea Clientului, . Contractul pentru Produsele si/sau Serviciile comandate urmand a fi incheiat in mod valabil in conditiile mai jos mentionate.)
www.beautysecrets.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca Clientul sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:
esuarea / invalidarea tranzactiei online;
date incomplete sau incorecte ale Clientului;
. Facturare – plati
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Facturare – plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Close

Cos

Niciun produs în coș.