Imagine caracteristică a sare naturală de mare
Toate într-o Singură Sare Naturală de Mare din Marea Moartă 2

Toate într-o Singură Sare Naturală de Mare din Marea Moartă

83,99 lei 43,99 lei

Toate într-o singură sare naturală de mare din Marea Moartă amestecă sărurile minerale bogate din Marea Moartă pentru a crea sănătate și frumusețe care îți îmbunătățesc pielea pentru a o proteja, relaxa și revitaliza. Marea Moartă este cunoscută pentru calitățile sale remarcabile de sănătate, frumusețe și regenerare a pielii de mii de ani.

 

Baia la domiciliu folosind baie de cristale de sare de la Marea Moarta.

 

oferă o relaxare profundă și o sărbătoare de minerale pentru pielea ta. Acum, în propriul dvs. spa, puteți profita de aceste minerale naturale reale! Marea Moartă este în prezent un renumit centru de sănătate și wellness. Această mare a fost venerată de mii de ani pentru puterea de întinerire și revitalizare. Cleopatra a numit-o spa de sănătate personală Marea Moartă.

 

Oameni din întreaga lume se adună în oaza minerală a Mării Moarte pentru a-i asista frumusețea naturală și sănătatea bună. – Cristale de sare de la Marea Moarta pot fi utile în balneologia artritei reumatoide, artritei psoriazice și osteoartritei. Pe parcursul înmuierii, mineralele sunt consumate și circulația sângelui îmbunătățită.

 

Cum să-l folosești?: într-o cadă cu apă caldă, goliti conținutul recipientului. Înmuiați-vă în apă timp de 15 – 20 de minute. Apoi clătiți.

 

Avertisment: Evitați contactul cu ochii, numai pentru uz extern.

 

Ingrediente: Minerale din Marea Moartă, clorură de magneziu, clorură de potasiu, clorură de sodiu, clorură de calciu, uleiuri esențiale, colorant alimentar, aerosil 200.

View Detail
SKU: BC118

Descriere

Beneficiile Pentru Sănătate Ale Sării de Mare

 

Bolile Reumatice Vindecarea

Săruri minerale de la Marea Moarta   s-au dovedit a fi eficiente în tratamentul bolilor reumatice, incluzând diagnosticul de: artrită psoriazică artrita reumatoidă artroză la genunchi Osteoartrite anchilozante spondilită.

 

Baie de Sare de la Marea Moarta Pentru Psoriazis

Psoriazisul este o boală cronică care se acumulează rapid și produce solzi în celulele pielii. Durerea însoțește, de asemenea, roșeața și inflamația. În orice parte a corpului pot exista pete, dar coatele, genunchii și scalpul sunt cele mai afectate.

Cristale de sare de la Marea Moarta includ magneziu, potasiu, iod și brom. Ofera o stare de bine și frumusețe pielii .Aceste minerale au dus la îmbunătățirea psoriazisului și a pielii uscate. Hidratarea pielii ajută la ameliorarea mâncărimii și roșeață poate fi îmbunătățită prin magneziu, potasiu, sodiu și calciu. Aceste minerale pot pătrunde adânc în piele și pot oferi o umiditate de durată.

 

Calmează Nervii și Imbunătățește Circulația Sângelui

Nervii sunt calmati si circulatia este imbunatatita prin utilizarea acestor cristale

Îmbunătățirea circulației sângelui

Scade presiunea musculară

Curățați picioarele și picioarele suprasolicitate.

 

Cum să ne Folosim de Sarea de Mare?

Pentru a dobândi proprietățile liniștitoare oferite de aceasta sare naturală de mare, nu trebuie să programați o vizită la Marea Moartă. Sărurile de mare autentice pot fi cumpărate online sau local. Un tratament holistic poate fi planificat și la un spa.

Înmuierea într-o baie este modalitatea perfectă de a profita de această abordare naturală. Scalificarea, zgârieturile și inflamațiile cauzate de psoriazisul pielii se pot reduce cu utilizarea de sare naturală de mare ca ingredient.

 

De asemenea, consultați-ne SPF 15 Crema

Informații suplimentare

Marca

Beauty Secrets

2 recenzii pentru Toate într-o Singură Sare Naturală de Mare din Marea Moartă

  1. 5 out of 5

    Maria

    Recomand datorita ambalajului și prețului pe măsură

  2. 5 out of 5

    Elisabeta

    Soacra mea este foarte incantata de sare plus că are cate una din fiecare fel,miroase tare bine.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *