Sare de baie de la Marea Moarta
Mix | 1250 g

(4 recenzii de la clienți)

83.99 lei

Toate într-o singură sare naturală de mare din Marea Moartă amestecă sărurile minerale bogate din Marea Moartă pentru a crea sănătate și frumusețe care îți îmbunătățesc pielea pentru a o proteja, relaxa și revitaliza. Marea Moartă este cunoscută pentru calitățile sale remarcabile de sănătate, frumusețe și regenerare a pielii de mii de ani.

Baia la domiciliu folosind baie de cristale de sare de la Marea Moarta.

oferă o relaxare profundă și o sărbătoare de minerale pentru pielea ta. Acum, în propriul dvs. spa, puteți profita de aceste minerale naturale reale! Marea Moartă este în prezent un renumit centru de sănătate și wellness. Această mare a fost venerată de mii de ani pentru puterea de întinerire și revitalizare. Cleopatra a numit-o spa de sănătate personală Marea Moartă.

Oameni din întreaga lume se adună în oaza minerală a Mării Moarte pentru a-i asista frumusețea naturală și sănătatea bună. – Cristale de sare de la Marea Moarta pot fi utile în balneologia artritei reumatoide, artritei psoriazice și osteoartritei. Pe parcursul înmuierii, mineralele sunt consumate și circulația sângelui îmbunătățită.

Imagine caracteristică a sare naturală de mare
Sare de baie de la Marea Moarta
Mix | 1250 g

83.99 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Cod produs: BC118 Categorii: ,
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.