Imagine caracteristică a Săruri Minerale de Mare Moarte
Imagine caracteristică a Regenerarea Sării de Baie
Cel Mai Bun Sare De Mare Mort Pentru Eczema

Sare de Baie Regeneranta BIO din Marea Moartă

17,99 lei 14,99 lei

Căutați un tratament naturist pentru problemele pielii și durerile musculare?

 

Oameni din întreaga lume se adună în oaza minerală a Mării Moarte pentru a-i asista frumusețea naturală și sănătatea bună.  săruri minerale de la Marea Moarte poate fi utilă în balneologia artritei reumatoide, artritei psoriazice și osteoartritei. Pe parcursul înmuierii, mineralele sunt consumate și circulația sângelui îmbunătățită.

 

Pentru a vă relaxa după o zi aglomerată, nu uitați să adăugați în baie această sare de mare din Marea Moartă. Umpleți cada cu apă fierbinte și adăugați o jumătate de cană de sare. Pentru o relaxare excelentă, puteți adăuga câteva picături de ulei de floarea soarelui sau rozmarin.

 

Puteți adăuga, de asemenea, un pumn de sare și două picături de ulei de mentă. Vei simți că oboseala dispare imediat.

 

Acest produs este natural, cu un complex de minerale și uleiuri esențiale, relaxează și revitalizează pielea. Datorită aromelor plăcute, relaxează, induce o stare de spirit bună și diminuează tensiunile musculare.

 

Îndepărtarea- Aceasta  sare de baie regeneranta din Marea Moartă transformă o baie obișnuită într-un spa relaxant, combinând sare de mare moartă pentru a calma simțurile, a revitaliza mușchii obosiți, obositori și a ajuta la asigurarea scutirii de stres.

 

Calmeaza-Aceasta sare de baie regeneranta are proprietăți valoroase care se datorează bogăției sărurilor minerale. Această sare  de mare este recomandată și în caz de afecțiuni cum ar fi psoriazisul, acneea, eczema.

 

Cum să-l folosești ?: într-o cadă cu apă caldă, scurgeți conținutul recipientului. Înmuiați-vă în apă timp de 15 – 20 de minute. Apoi clătiți.

 

Avertisment Evitați contactul cu ochii, numai pentru uz extern.

 

Ingrediente: Minerale din Marea Moartă (MgClL2, KCI, NACL2, CACL2), Uleiuri esențiale, Colorant alimentar, Aerosol 200

Disponibilitate: În stoc

View Detail

Descriere

Beneficii ale Sare de Baie Regeneranta

 

Sare de baie regeneranta  Bio din Marea Moartă este recunoscută pentru capacitatea sa de a tonifica pielea, de a reduce ridurile, de a calma și netezi pielea, oferindu-i un aspect mai tânăr. Potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Kiel, în Germania, mineralele provenite din sare din Marea Moartă “sunt cunoscute ca agregând apa, influențează proliferarea și diferențierea la nivelul epidermei și susțin repararea barierei de permeabilitate”, ceea ce înseamnă că pot ajuta pielea sa retina apa si sa ramana hidratata. Regenerarea cristalelor de sare de baie hidratează intens pielea și reduce ridurile.

 

Sare de baie regeneranta  Bio din Marea Moartă are multe beneficii: Una dintre ele este capacitatea sa de a crește circulația sângelui la suprafața pielii. Circulația crescută a sângelui către piele ajută la întinerirea pielii și reînnoirea celulelor. Masajul pielii prin mișcări circulare folosind sare de la Marea Moartă aduce sânge pe suprafața pielii, încurajând eliberarea de toxine și sprijinind vindecarea și regenerarea.

 

Sare de baie regeneranta  Bio din Marea Moartă, inclusiv magneziu, bromură, zinc și sulf, ajută la încetinirea dezvoltării celulelor hiperactive care provoacă psoriazis și contribuie, de asemenea, la reducerea inflamației și roșeață. Persoanele care suferă de acnee au adesea recomandarea medicului dermatolog să folosească tratamente cu sare din Marea Moartă. Realizat de mai multe ori pe săptămână, un scrub ușor în zona pielii afectate de psoriazis sau eczeme ajută la îndepărtarea pielii moarte, oferă substanțele nutritive necesare pentru vindecarea și hidratează pielea extrem de uscată, cauza de bază a bolilor pielii, cum ar fi psoriazisul și eczema .

 

De asemenea, mai multe studii independente arată că mineralele din Marea Moartă reduc duritatea și inflamația, îmbunătățind sănătatea generală a pielii. netezirea epidermei. Adăugarea de sare minerală la ecuație poate avea o importanță deosebită pentru îmbătrânirea pielii, ceea ce este compromis de capacitatea scăzută de retenție a apei și de metabolismul celular lent.

 

De asemenea, consultați-ne BIO Mască cu Extract de Rozmarin și Ulei de Migdale

Informații suplimentare

Marca

Beauty Secrets

1 recenzie pentru Sare de Baie Regeneranta BIO din Marea Moartă

  1. 5 out of 5

    Damian

    Miros foarte plăcut

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *