Sare de baie de la Marea Moarta
RelaxantE | 1250 g

(2 recenzii de la clienți)

42.59 lei

Sare de baie relaxantă din Marea Moartă de la Beauty Secrets.

Este posibil să aveți în vedere să faceți o baie cu cea mai bună sare de mare pentru piele dacă căutați o modalitate de a alina durerea, de a vă relaxa mușchii și de a vindeca pielea adulmecată.

Săre naturala de baie a mării moarte este o piatră albă naturală extrasă din Marea Moartă, care are cea mai mare concentrație de minerale. Apele Mării Moarte, adevărata sursă a acestei note remarcabile, diferă foarte mult de orice altă apă, făcând din sare o substanță complet unică, cu o structură minerală și avantaje medicinale.

Tratamentul de calitate proiectat în mod unic al Beauty Secrets utilizează jeturi de aer fără clătirea sau măcinarea sării în niciun fel, numai pentru a extrage cu blândețe impuritățile naturale sau cristalele insolubile care se găsesc de obicei în Sare, care fac cea mai curată și pură sare naturala de baie a mării moarte disponibilă în piaţă.

Când intrați în baie, în general, o modalitate bună de a vă relaxa după o zi grea, este să adăugați sărurile în apă. Acest lucru va crește beneficiul pielii, mușchilor și articulației.

Baia la domiciliu folosind  săre naturala de baie a mării moarte oferă o relaxare profundă pentru pielea noastră. Acum, în propria baie de baie, puteți profita de aceste minerale naturale reale! . Marea Moartă a fost venerată de mii de ani pentru puterea de întinerire și revitalizare. Cleopatra a numit-o spa de sănătate personală Marea Moartă.

Tip: Relaxantă
Cantitate: 1250 g

În stoc

Sare de baie de la Marea Moarta
RelaxantE | 1250 g

42.59 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.