Săpun cu namol
Marea Moarta | 100 g

(2 recenzii de la clienți)

31.33 lei

Doriți o modalitate de a vă asigura că pielea dvs. este sănătoasă și exfoliată? Vrei să beneficiezi de beneficiile incredibile ale noroiului marului mort în propria casă?

BIO fin săpun din namol de la Marea Moarta   cu glicerină de Beauty Secrets transformă rutina de curățare obișnuită într-o sesiune de răsfăț.

Funcționează pentru ca pielea ta să se simtă alăptată, reîmprospătată și umidificată. săpun din namol de la Marea Moarta   cu glicerină curăță cu atenție pielea și spală excesul de uleiuri și impurități. Formula este bogată în glicerină și palmier care amestecă minerale nutritive din Marea Moartă cu ingrediente active care nu numai că îndepărtează murdăria, impuritățile și înmoaie pielea. Răciți și purificați-vă pielea fără a distruge echilibrul delicat al pH-ului în fiecare zi, adăugând săpun din namol de la Marea Moarta   la rutina dvs zilnică de îngrijire. Potrivit pentru pielea obișnuită și uscată.

CONȚINE INGREDIENTE NATURALE:

Acest săpun a fost făcut cu ingrediente organice de înaltă calitate, un amestec special de noroi pur de mare moartă, glicerină și palmier.

ADAPTAT PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELIE

Compoziția minerală a acestui săpun din namol negru este unică și potrivită pentru orice tip de piele și face ca pielea să arate hidratată, exfoliată și curată. Foloseste-l ca spalator pentru corp, sapun de ras, sapun pentru sampon si chiar masca faciala. Potrivit pentru bărbați, femei și adolescenți.

SKINCARE NATURALĂ:

Această bară cu săpun din namol negru restabilește și echilibrează nivelul normal de pH al pielii, ceea ce are un impact terapeutic normal asupra pielii. Acest lucru poate duce, de asemenea, la ameliorarea inflamației pielii, eczeme, roșeață, psoriazis sau acnee. De asemenea, acționează ca un bun minimizator de pori.

În stoc

Imagine caracteristică a Săpun de Noroi de Mare Neagră
Săpun cu namol
Marea Moarta | 100 g

31.33 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.