Săpun exfoliant
Marea Moarta | 100 g

(2 recenzii de la clienți)

45,99 lei

Cel mai bun săpun exfoliant cu glicerină din nucă de cocos de la Beauty Secrets.

Uscăciunea nu este niciodată un lucru bun. Înfășurați-vă într-un bumbac moale, îngrijitoare, care se curăță ușor. Infuzat cu sâmbure de palmier, acid gras din nucă de cocos și glicerină, acest săpun este ambalat cu bunătate pentru a lăsa pielea moale, netedă + mirosind ca confort. Folosiți cel mai bun săpun exfoliant cu nucă de cocos și glicerină pentru pielea dvs. și lăsați-l să se simtă hidratat și frumos.

  • Exfoliaza usor
  • hidrateaza
  • Curățare blândă
  • Formula de clătire usoara
  • Formulat cu glicerină

Săpun exfoliant pentru corp nu va usca pielea

Alte săpunuri vă pot îndepărta pielea de umiditatea sa naturală cu ingrediente dure, dăunând pielii sănătoase și o fac să se simtă pară și strânsă. Pentru a compensa, unele dintre aceste produse conțin hidratante grele care nu se absorb bine. Cu săpun exfoliant pentru corp, curăță ușor pielea, lăsându-l moale și suplu.

Acest săpun cu extract din sâmbure de palmier conține, acid gras din nucă de cocos și glicerină de care pielea ta trebuie să rămână sănătoasă. În timp ce hidratarea grea din unele săpunuri se așază deasupra pielii tale fără să se absoarbă, săpunul nostru se absoarbe complet, hrănind pielea în jos. Formula funcționează într-o bumbac luxuriantă și se clătește pentru o piele netedă, fără reziduuri de săpun. În plus, acest săpun conține granulație care elimină pielea moartă și stimulează fluxul de sânge, îmbogățește pielea cu elemente esențiale și este ideal pentru toate tipurile de piele.

În stoc

Imagine caracteristică a Sapun Exfoliant
Săpun exfoliant
Marea Moarta | 100 g

45,99 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.