Sapun cu sulf
Marea Moarta | 100 g

(2 recenzii de la clienți)

52.99 lei

Sapun de Sulf Beauty Secrets din Marea Moarta

Acest săpun de sulf de lux din marea moartă conține minerale valoroase esențiale pentru o piele strălucitoare și sănătoasă. Curăță și hidratează în același timp restabilirea pH-ului natural al pielii.

Sapunul de sulf Beauty Secrets ajută împotriva acneei, bacteriilor și ciupercii pielii. Săpunul este bun pentru pielea grasă, deoarece reduce excesul de sebum și ajută la scăderea aspectului de alb și prevenind blocarea porilor.

Săpunul este un săpun special cu sulf, care tonifică și repară pielea. Acest lucru este în special în cazul celor predispuse la afecțiuni ale pielii, cum ar fi psoriazisul, eczema, acneea, pielea sensibilă, erupțiile cutanate, pigmentarea și pistruii. De asemenea, ajută la rănile diabetice, tonul inegal al pielii, matreata, căderea părului, și rozacee.

Săpunul nostru cu sulf vine cu cele mai fine componente și conține 10% procente de flori de sulf BP amestecate cu săpun pur și fortificat cu vitamina E. Acest săpun relaxant cu sulf este pentru față și corp. In consecvență este puternic, de lungă durată, nu se crăpa sau rupe.

În stoc

Imagine caracteristică a Sapun De Sulf
Sapun cu sulf
Marea Moarta | 100 g

52.99 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.