Sampon cu balsam din namol
Păr Uscat | 400 ml

(2 recenzii de la clienți)

28.79 lei

Păr Uscat șampon cu balsam de la Marea Moarta cu extract de mușețel cu Beauty Secrets.

Nu vă fixați pentru textura grosieră sau aspră a părului. Folosiți una dintre cele mai bune formule ale noastre pe părul uscat. Dacă aveți o perioadă grea cu părul uscat, este suficient. Nu mai trebuie să faceți capăt despărțitului și lungimilor grosolane. Cel mai bun șampon pentru păr uscat este aici pentru a vă schimba încuietori în mai bine. Acest șampon cu balsam de la Marea Moarta vă va face părul să pară mai puțin gras. Este un șampon inovator special conceput pentru tratarea părului uscat și sensibil. Infuzat cu glicerină, minerale din Marea Moartă și extract de mușețel, șamponul curăță ușor părul în timp ce reumple fibrele de la rădăcină până la vârf; firele se simt super moi și suple, cu strălucire îmbunătățită.

Conține concentrații mari de magneziu, sodiu, fosfați, bromuri și alte minerale și oligoelemente. Datorită acestor minerale naturale, nămolul din Marea Moartă ajută la curățarea profundă a pielii de toate impuritățile care se acumulează în timpul zilei, elimină excesul de sebum, calmează pielea, oferindu-i un aspect proaspăt și sănătos. În același timp, purifică, hidratează, împrospătează și regenerează pielea.

În stoc

Imagine caracteristică a șampon de Mușețel
Sampon cu balsam din namol
Păr Uscat | 400 ml

28.79 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.