Sampon cu balsam din namol
Păr normal | 400 ml

(2 recenzii de la clienți)

26.99 lei

Șampon Aloe Vera cu namol din Marea Moarta pentru păr normal cu Beauty Secrets.

Folosiți una dintre cele mai bune formule ale noastre pentru păr. Dacă aveți o perioadă grea cu părul uscat, este suficient. Nu mai trebuie să vă confruntați cu capetele despărțite și cu lungimile brute Șampon Aloe Vera cu namol din Marea Moarta este aici pentru a vă schimba încuietori în bine. Acest șampon  cu minerale de  la Marea Moarta  va face părul strălucitor si proaspăt . Este un șampon inovator special conceput pentru tratarea părului normal. Infuzat cu glicerină, minerale din Marea Moartă și extract de aloe vera, șamponul curăță ușor părul în timp ce reumple fibrele de la rădăcină până la vârf; firele se simt super moi și suple, cu strălucire îmbunătățită.

Pe lângă calmarea pielii și vindecarea arsurilor, aloe funcționează la fel de bine pentru curățarea și condiționarea părului. Șampon Aloe Vera realizat cu ingredientele adecvate pătrunde adânc în porii scalpului și revitalizează țesutul sănătos. Apoi, aminoacizii naturali ai plantei lucrează pentru a curăța scalpul și pentru a aduce impuritățile la suprafață, unde sunt clătite. Aloe curăță adânc părul și scalpul și lasă părul curat, strălucitor și neted. Există numeroase mărci de șampon cu aloe vera enumerate în ingrediente, dar va trebui să fii alegător pentru a găsi ceva care îți oferă adevăratele beneficii ale plantei.

În stoc

Imagine caracteristică a Sampon Aloe Vera
Sampon cu balsam din namol
Păr normal | 400 ml

26.99 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.