Masca faciala cu namol
Struguri si avocado | 250 g

(4 recenzii de la clienți)

32.99 lei

Cea mai buna masca de namol din Marea Moarta cu ulei din semințe de struguri și ulei de avocado de la Beauty Secrets

Marea Moartă a fost unul dintre secretele din spatele frumuseții Cleopatrei și a reginei Șeba. Din acest loc unic am recoltat acest nămol bogat în minerale de care vă veți bucura pe deplin. Compus din particule mici de argilă, nămolul este de fapt cel mai eficient purificator de adâncime al naturii. Absoarbe impuritățile din porii pielii până la ultimele urme de machiaj și murdărie.

Ar trebui să-ți curăți fața o dată sau de două ori pe săptămână, pentru o spălare blândă, o purificare profundă și o detoxifiere. Aceasta este exact ideea din spatele acestei masti din namol de la Marea Moarta cu ulei din semințe de struguri și ulei de avocado .

Ce este ass bun in aceasta mască?

  1. Ulei de avocado pentru ten pentru hrănire, umiditate și tratament pentru acne.
  2. Ulei de struguri pentru piele hidratarea pielii, luminarea cercurilor întunecate, prevenirea daunelor solare și întărirea pielii ulei de struguri pentru piele.

Cea mai buna masca de namol de la Marea Moarta cu ulei din semințe de struguri și ulei de  avocado conține acest nămol unic, iar secretul constă în faptul că este bogat în săruri minerale precum: compuși de magneziu, potasiu, calciu și siliciu.

În stoc

Imagine caracteristică a Cel Mai Bun Masca de Noroi de Mare Mort
Masca faciala cu namol
Struguri si avocado | 250 g

32.99 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.