Masca din namol energizanta 3in1 beauty secrets 500gm

Masca din namol energizanta 3in1

5.00 out of 5
1 review|Adauga un review

lei 19,99lei 49,99

Masca din namol de la Marea Moarta energizanta 3 in 1 Beauty Secrets

De peste 10 ani, „Beauty Secrets „au condus industria cu măști care sfidează vârsta. În 2004, tehnologia de îngrijire Penta a introdus un concept complet nou în îngrijirea pielii care vă permite să petreceți doar câteva minute într-o zi pentru a vă restabili și revitaliza tenul, oferindu-i pielii darul frumuseții nesfârșite. Masca de namol cu noua formula „Pentacare” este o mască de tratament revoluționară, formată din punct de vedere științific, proiectată pentru o ridicare ușoara, netezire, strângere și rehidratare a pielii, restaurând blândețea ei tânără. În plus, la nivel celular, ingredientele cheie ajută la prevenirea și repararea efectelor nocive ale atacului pro-inflamator al organismului, la un mecanism legat de îmbătrânirea prematură.

Clear
View Detail

Descriere

Masca din namol de la Marea Moarta energizanta 3 in 1 Beauty Secrets

De peste 10 ani, „Beauty Secrets „au condus industria cu măști care sfidează vârsta. În 2004, tehnologia de îngrijire Penta a introdus un concept complet nou în îngrijirea pielii care vă permite să petreceți doar câteva minute într-o zi pentru a vă restabili și revitaliza tenul, oferindu-i pielii darul frumuseții nesfârșite. Masca de namol cu noua formula „Pentacare” este o mască de tratament revoluționară, formată din punct de vedere științific, proiectată pentru o ridicare ușoara, netezire, strângere și rehidratare a pielii, restaurând blândețea ei tânără. În plus, la nivel celular, ingredientele cheie ajută la prevenirea și repararea efectelor nocive ale atacului pro-inflamator al organismului, la un mecanism legat de îmbătrânirea premature.

  • Mod de folosire: Aplicați pe pielea ușor uscată sau uscată, pe păr sau pe scalp. Se intinde în strat uniform. Lasati sa actioneze pana cand masca se fixeaza intr-o pelicula neteda (daca masca s-a uscat, indepartati-o prin miscari circulare sau clatitind cu apa calduta.
  • Avertizare: Doar pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. Nu se aplică pe răni sau pe pielea crapata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu au fost testate pe animale.
  • Ingrediente: Sare din Marea Moarta, apă purificată, silicat de aluminiu caolin, glicerină, propilen glicol, dimeticona, colagen, extract de galbenele, ulei de argan, acetat de tocoferil, complexul AHA alfa-hidroxic acid, acid l-ascorbic, extract de lavanda, metilclorizotiazolinonă, metilizotiolinonă.

 

Informații suplimentare

Marime

, ,

1 recenzie pentru Masca din namol energizanta 3in1

  1. 5 out of 5

    Simona Petrea

    Lucrez in industria farmaceuticelor iar aceasta masca pe lângă altele chiar da un rezultat desigur folosita cu regularitate.O recomand tuturor doamnelor care doresc să-și redobândeasca pielea tânără de altădată!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *