Mască din namol cu extract de ovaz si secara 3in1 200gm beauty secrets

Mască din namol cu extract de ovaz si secara 3in1

5.00 out of 5
1 review|Adauga un review

lei 43,99 lei 31,99

Mască din namol cu extract de ovaz si secara de la Marea Moarta Beauty Secrets

Această mască din namol de la Marea Moartă ofera tonifiere pielii și tratament de ridicare.Este conceput pentru a fi folosit o dată sau de două ori pe săptămână cu utilizare regulată,veți observa o reducere dramatică a dimensiunii porilor. Masca pură din nămol de la Marea Moartă a fost îmbogățită cu extracte de ovăz și secară, excelentă pentru stimularea circulației, mandarina, un excelent anti-inflamator ofera remineralizare și întinerire pielii. Extractele de ovăz și de secara sunt recomandate pentru toate tipurile de piele, dar în special pentru pielea sensibilă, normală și fragilă. Aceste componente sunt cunoscute ca având caracteristici anti-inflamatorii, anti-iritante și hidratante (atunci când sunt utilizate local). Acționează ca un detensionant intern și stimulează capacitățile naturale de întărire și de ridicare a pielii.

Disponibilitate:În stoc

View Detail
Compara

Descriere

Mască din namol cu extract de ovaz si secara de la Marea Moarta Beauty Secrets.

Această mască din namol de la Marea Moartă ofera tonifiere pielii și tratament de ridicare. Este conceput pentru a fi folosita o dată sau de două ori pe săptămână cu utilizare regulată, veți observa o reducere dramatică a dimensiunii porilor.

Masca pură cu nămol de la Marea Moartă a fost îmbogățită cu extracte de ovăz și secară, excelentă pentru stimularea circulației, mandarina, un excelent anti-inflamator ofera remineralizare și întinerire pielii. Extractele de ovăz și de secara sunt recomandate pentru toate tipurile de piele, dar în special pentru pielea sensibilă, normală și fragilă. Aceste componente sunt cunoscute ca având caracteristici anti-inflamatorii, anti-iritante și hidratante (atunci când sunt utilizate local). Acționează ca un detensionant intern și stimulează capacitățile naturale de întărire și de ridicare a pielii.

  • Mod de folosire: Aplicați pe pielea ușor uscată sau uscată, pe păr sau pe scalp. Se intinde în strat uniform. Lasati sa actioneze pana cand masca se fixeaza intr-o pelicula neteda (daca masca s-a uscat, indepartati-o prin miscari circulare sau clatitind cu apa calduta.
  • Avertizare: Doar pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. Nu se aplică pe răni sau pe pielea crapata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  • Ingrediente: Sare din Marea Moarta, apă purificată, silicat de caolin aluminiu, glicerină, propilen glicol, dimeticonă, extract de ovăz, extract de secară, parfum de lavanda, metilcloroizotiazolinonă, metilizotiazolină, pot ajuta la prevenirea dezvoltării fotosensibilizării și afecțiuni cutanate inflamatorii.

 

Informații suplimentare

Greutate 0,2 kg
Marime

1 recenzie pentru Mască din namol cu extract de ovaz si secara 3in1

  1. 5 out of 5

    Mihaela

    Foarte buna și are un miros interesant o folosesc odată pe săptămână ,curata foarte bine pielea .

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *