Masca din namol cu extract de geraniu (pentru barbati) 3in1

lei 43,99 lei 31,99

Masca din namol cu extract de geraniu de la Marea Moarta

Această mască îmbogățita cu ulei de geraniu pentru a curăța si hidrata ,iar zona T a fetei are adesea nevoie de o curatare speciala care sa absoarba uleiurile în exces. Strângerea porilor care sunt inchisi cu murdărie ducând adesea la erupții și o piele inestetica.Uleiul de geraniu are proprietăți citofilactice, ceea ce înseamnă că poate stimula regenerarea celulară în piele. Încurajează reinoirea celulelor moarte ale pielii și crearea de celule noi. Rezultatul este o piele mai radiantă.

Disponibilitate:În stoc

View Detail

Descriere

Masca din namol cu extract de geraniu de la Marea Moarta Beauty Secrets

Această mască îmbogățita cu ulei de geraniu pentru a curăța si hidrata, iar zona T a fetei are adesea nevoie de o curatare speciala care sa absoarba uleiurile în exces. Strângerea porilor care sunt inchisi cu murdărie ducând adesea la erupții și o piele inestetica. Uleiul de geraniu are proprietăți citofilactice, ceea ce înseamnă că poate stimula regenerarea celulară în piele. Încurajează reinoirea celulelor moarte ale pielii și crearea de celule noi. Rezultatul este o piele mai radiant.

  • Mod de folosire: Aplicați pe pielea ușor uscată sau uscată, pe păr sau pe scalp. Se intinde în strat uniform. Lasati sa actioneze pana cand masca se fixeaza intr-o pelicula neteda (daca masca s-a uscat, indepartati-o prin miscari circulare sau clatitind cu apa calduta. A
  • vertizare: Doar pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. Nu se aplică pe răni sau pe pielea crapata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu au fost testate pe animale.
  • Ingrediente: apă, sare din Marea Moarta, bentonită, caolin, monopropilenglicol, glicerină, dimeticonă, ulei de geraniu , metilcloroizotiazolinonă, metilizotiazolinonă.

 

Informații suplimentare

Greutate0,2 kg
Marime

1 recenzie pentru Masca din namol cu extract de geraniu (pentru barbati) 3in1

  1. 5 out of 5

    Izabela

    Nu este soțul meu mare fan de măști dar asta chiar l-a impresionat.Poate fi un codou perfect!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.