Imagine caracteristică a Masca de Noro
Masca de Namol din Marea Moarta Pentru Fata & Corp 2

Masca de Namol din Marea Moarta Pentru Fata & Corp

21,99 lei40,99 lei

Masca de namol din Marea Moarta BIO SEA by Beauty Secrets.

 

Masca din nămol 3 în 1 „Marea Mării” este creată doar pentru dvs. cu ierburi atent gândite și uleiuri naturale pentru pielea naturală. Această mască naturală saturată de minerale va ajuta la detoxifierea, exfolierea, stimularea circulației și înmuierea tuturor tipurilor de piele și păr – Purifică tenul gras și hidratează pielea uscată. Ideal pentru față, corp, păr și scalp.

 

Pentru orice piele, cum ar fi pielea uscată, umedă, combinată, reactivă și iritată, este adecvată o mască de nămol de mare. Această procedură zilnică pentru acnee a fost concepută pentru utilizarea de zi cu zi pentru a fi extrem de eficientă și blândă.

 

Mască de namol cu continut de MINERALE se bazează pe o formulă modernă formată din namol mineral din Marea Moartă, care purifică ușor și purifică porii înfundați. Acesta include sare din Marea Moartă, apă, glicerină, ulei de ricin hidrogenat, extract de lavandă, aloe vera, metilcloroizotiazolinona, metilizotiazolinona.

 

Pur namol din Marea  Moarta  face pielea să se curețe ușor și îi conferă o senzație liniștitoare. Namolul pur este bogat în minerale și ajută la reîmprospătarea pielii, oferind un ușor efect de exfoliere care elimină multă murdărie, poluanți și celule moarte ale pielii pentru a o face mai sănătoasă și mai luminoasă.

 

Masca de namol din Marea Moarta extrage celule moarte ale pielii, murdărie și contaminanți pentru a dezvălui pielea nouă și netedă. Terapia cu nămol este de asemenea folosită pentru a promova microcirculația sângelui și pentru a îmbunătăți textura.

 

Mod de Utilizare: Aplicați pe piele ușor umezita sau uscată, păr sau scalp. Se întinde uniform. Lăsați-l să acționeze până când masca este fixată într-o peliculă netedă (dacă masca s-a uscat, îndepărtați-o prin mișcări circulare sau clătind cu apă caldă. Avertisment: numai pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii. Nu aplicați pe răni sau piele. pielea crăpată.

 

SENSIBILITATEA TESTULUI: Aplicați într-o secțiune protejată a pielii dvs. o cantitate mică înainte de a vă lipi de piele. Astringenți naturali care ar putea afecta persoanele cu piele sensibilă sunt incluși în această mască.

 

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu au fost testate pe animale.

 

Ingrediente: Sare din Marea Moartă, apă, glicerină, ulei de ricin hidrogenat, extract de lavandă, aloe vera, metilcloroizotiazolinona, metilizotiazolinona.

250 g250 g500 g500 g
Șterge
View Detail
SKU: BS-201

Descriere

3 în 1 purificarea măștii de namoldin Marea Moarta  de la Beauty Secrets este un nămol infuzat cu minerale, si de cea mai mare calitate de pe piață !!

Dacă doriți ca o mască să îndrepte pielea și să îi ofere un aspect sănătos, nu mai privi !!

Pe lângă faptul că este folosită ca mască pentru cap  sau pentru spălarea feței exfoliante, această este cea mai buna masca de namol din Marea Moarta poate fi folosită și pentru alte zone ale pielii care necesită tratament, cum ar fi acneea din spate și picioarele uscate sau genunchii durerosi

Namolul din Marea Moartă este extrem de eficient împotriva punctelor negre și a altor defecte, datorită concentrației mari de sodiu și magneziu. Acesta ajută la eliminarea uleiului și a contaminanților, curăță porii și vă poate exfolia, hrăni și curăța pielea. Masca noastră incredibilă din nămol natural este ideală pentru toate formele de piele, inclusiv  cele uscate, normale, uleioase, mixte, sensibile și iritate.

Masca de namol organic din Marea Moarta  a fost  folosit din cele mai vechi timpuri pe pielea faraonilor din Egiptul antic, iar beneficiile sale sunt recunoscute astăzi. Conform ultimelor descoperiri ale Societății Internaționale de Hidrologie Medicală, nămolul din Marea Moartă poate fi inclus în gama de namol terapeutic. Este utilizat pentru a trata multe afecțiuni ale pielii și chiar pentru durerile de artrită.

Masca de namol organic din Marea Moarta ,conține concentrații mari de magneziu, sodiu, fosfați, bromuri și alte minerale și oligoelemente. Datorită acestor minerale naturale, masca de noroi din Marea Moarta pentru fata & corp ajută la curățarea profundă a pielii de toate impuritățile care se acumulează în timpul zilei, elimină excesul de sebum, calmează pielea, oferindu-i un aspect proaspăt și sănătos. În același timp, purifică, hidratează, împrospătează și regenerează pielea.

Masca din namol din Marea Moarta pentru fata & corp stimulează circulația sângelui contribuind la eliminarea toxinelor de pe piele, lăsând-o mai tonifiată și mai fermă. Este ideal pentru ameliorarea multor simptome ale pielii mixte, uleioase sau acneice, ajută în tratamentul natural al bolilor de piele precum dermatita, psoriazisul și eczema, datorită proprietăților sale antibacteriene și detoxifiante.

Despre nămolul din masca din namol Pur: Este dovedit că namolul mineral, negru din Marea Moartă are un efect benefic asupra sănătății și mai ales asupra pielii.

Nămolul este bogat în minerale care contribuie la îmbunătățirea aspectului pielii: exfoliere, detoxifiere și înmuiere prin minimizarea porilor, reducerea ridurilor, îmbunătățirea elasticității și tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii.

 

Beneficiile Purificatoare din Masca cu Namol de la Marea Moarta

 

  • Reduce, curăță și minimizează porii.

 

  • Suport pentru tratarea acneei, a tenului gras și a punctelor negre.

 

  • Strânge pielea pentru a o face mai limpede și sănătoasă.

 

  • Îndepărtează celulele moarte ale pielii.

 

 

  • Aplicați așa cum este prescris pe pielea. Pielea ta va începe să devină mai netedă și mai fermă, astfel încât să pari mai tânăra.

 

Întrebări Frecvente

 

Este Totul Firesc?

Da, acesta este cazul. Beauty Secrets este mândra că oferă cele mai bune produse pentru frumusețea naturală.

 

De Ce Namolul din Marea Moartă?

Marea Moartă este bogată in minerale, inclusiv potasiu, calciu și magneziu sunt, de asemenea foarte bine ambalate. A fost studiat pe larg și s-a dovedit a fi o alternativă bună la terapiile medicale tradiționale.

Marea Moartă este cel mai bun balnear natural, de fapt și ar trebui să apreciem cu siguranță. Apa de la Marea Moarta este bogată în multe dintre mineralele care sunt absorbite în pielea noastră, incluzând bromură super înaltă, sulfat, potasiu, magneziu, calciu , argilă și nutrienți pentru bunăstarea noastră. Aceste minerale întineresc, plombează și reduc ridurile.

 

Dacă Sunt Insărcinată Sau Alăptez, Pot Folosi Aceste Produse?

Vă rugăm să consultați medicul pentru detalii suplimentare. Mai mulți profesioniști au opinii diferite cu privire la produsele și orientările naturale.

 

Există Riscuri?

Ca și cum ai adăuga orice produs nou în regimul tău de piele, este întotdeauna cel mai bine să faci un plasture mic de test înainte de a aplica cantități mari pe față sau corp (în special pentru cei cu piele sensibilă!) Pentru rezultate optime, urmați instrucțiunile de pe pachet și nu lăsați masca pe mai mult decât ați sugerat. Utilizați doar o dată pe săptămână pentru a evita orice iritare a pielii.

 

De asemenea, consultați-ne Cremă de Noapte Multi Activă Completă

Informații suplimentare

Marca

Beauty Secrets

1 recenzie pentru Masca de Namol din Marea Moarta Pentru Fata & Corp

  1. 5 out of 5

    Sabrina

    Clientele mele de la cosmetica sunt cu tenuri diferite de aceea am ales aceasta masca .Sunt foarte mulțumită !

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *