Mască cu namol Bio
Rozmarin și migdale | 500 g

(2 recenzii de la clienți)

89,99 lei

BIO Mască cu extract de rozmarin și ulei de migdale de Beauty Secrets.

Mască cu extract de rozmarin și ulei de migdale ajută la curățarea eficientă a pielii și oferă o senzație liniștitoare. Bogat în minerale, noroiul pur ajută la reînnoirea pielii, creând un efect de exfoliere blândă care elimină excesul de ulei, toxine și celule moarte ale pielii pentru o senzație mai moale și o strălucire radiantă.

Remarcată pentru conținutul ridicat de sodiu și magneziu, masca de namol pentru fata  corp si par este extrem de eficientă împotriva punctelor negre și a altor impurități. Acesta ajută la extragerea uleiurilor și toxinelor, curăță porii și vă poate exfolia, hrăni și curăța pielea. Noroiul nostru uimitor funcționează pentru toate tipurile de piele, cum ar fi uscat, ușor, gras, amestecat, sensibil și iritat.

Îmbunătățește circulația pentru o persoană mai sigură:

Ați observat vreodată cat de rosu si uscat este pielea ta dupa ce ai facut un ten facial? Asta pentru că tratamentele cu.

Mască cu extract de rozmarin și ulei de migdale crește fluxul de sânge. Circulația ajută la furnizarea de substanțe nutritive și oxigen importante pentru celule și elimină toxinele și le deșebe, ceea ce este necesar pentru funcționarea normală și sigură a celulelor.

În stoc

Imagine caracteristică a Masca de Corp
Mască cu namol Bio
Rozmarin și migdale | 500 g

89,99 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.