Masca cu namol 3 in 1
Marea Moarta | 500 g

(2 recenzii de la clienți)

35.95 lei

Masca de namol din Marea Moarta BIO SEA by Beauty Secrets.

Masca din nămol 3 în 1 „Marea Mării” este creată doar pentru dvs. cu ierburi atent gândite și uleiuri naturale pentru pielea naturală. Această mască naturală saturată de minerale va ajuta la detoxifierea, exfolierea, stimularea circulației și înmuierea tuturor tipurilor de piele și păr – Purifică tenul gras și hidratează pielea uscată. Ideal pentru față, corp, păr și scalp.

Pentru orice piele, cum ar fi pielea uscată, umedă, combinată, reactivă și iritată, este adecvată o mască de nămol de mare. Această procedură zilnică pentru acnee a fost concepută pentru utilizarea de zi cu zi pentru a fi extrem de eficientă și blândă.

Mască de namol cu continut de MINERALE se bazează pe o formulă modernă formată din namol mineral din Marea Moartă, care purifică ușor și purifică porii înfundați. Acesta include sare din Marea Moartă, apă, glicerină, ulei de ricin hidrogenat, extract de lavandă, aloe vera, metilcloroizotiazolinona, metilizotiazolinona.

Pur namol din Marea  Moarta  face pielea să se curețe ușor și îi conferă o senzație liniștitoare. Namolul pur este bogat în minerale și ajută la reîmprospătarea pielii, oferind un ușor efect de exfoliere care elimină multă murdărie, poluanți și celule moarte ale pielii pentru a o face mai sănătoasă și mai luminoasă.

Masca de namol din Marea Moarta extrage celule moarte ale pielii, murdărie și contaminanți pentru a dezvălui pielea nouă și netedă. Terapia cu nămol este de asemenea folosită pentru a promova microcirculația sângelui și pentru a îmbunătăți textura.

Cantitate: 250 g

În stoc

Masca din namol 3in1 BIO SEA 250gm beauty secrets
Masca cu namol 3 in 1
Marea Moarta | 500 g

35.95 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.