Masca cu namol
Anticelulitica | 1000g

(3 recenzii de la clienți)

93.59 lei

Masca cu namol de la Marea Moarta pentru fata si corp de la  Beauty Secrets.

Pentru o față netedă și sănătoasă ai nevoie doar de masca cu namol de la Marea Moarta care are si proprietăți anticelulitice.

Secretul este combinația noastră unică de sare din Marea Moartă și nămol, renumite în întreaga lume pentru efectele lor de curățare și întinerire. Uleiul în exces și impuritățile sunt extrase din piele împreună, făcându-le moi și netede.

Pe lângă utilizarea sărurilor din Marea Moartă, masca noastră special formulată este cel mai eficient tratament anticelulitic, care folosește nămolurile mării moarte pentru eliminarea excesului de ulei și a impurităților pielii. Combinând sărurile din Marea Moartă și namolul într-o formulă cu dublă acțiune, această mască de namol ,scoate toxinele pentru a detoxifica ușor și a întări pielea dvs., nu numai că va lasa pielea proaspătă, dar lasă și minerale hidratante și nutrienți în urmă.

Cel mai eficient tratament anticelulitic este aceasta mască de nămol din Marea Moartă  compusă din particule mici de argilă, masca funcționând chiar ca agent de curățare. Folosit în mod regulat crește circulația sângelui și reduce aspectul de celulită. Pielea va fi mai strălucitoare .

În stoc

Imagine caracteristică a Masca de Noroi de Mare Mort
Masca cu namol
Anticelulitica | 1000g

93.59 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.