Ordoneaza dupa
Show
View
 • Crema anti-rid AHA cu vitamina E beauty secretsReducere
  Ingrijirea Fetei
  5.00 out of 5

  Crema anti-rid AHA cu vitamina E

  5.00 out of 5
  lei 129,99 lei 85,99

  Crema anti rid AHA cu vitamina E Beauty Secrets .

  Aceasta este o crema anti-rid special conceputa  pentru îngrijirea feței, datorită texturii sale ușoare și proaspete, care este foarte plăcută pentru utilizare, îmbogățită cu substanțe hidratante și AHA ( Acestea sunt adesea găsite în produse care ajută la reducerea ridurilor, precum și la înmuierea liniilor puternice, care definesc și îmbunătățesc aspectul și simțul general al pielii.) care exfoliază ușor suprafața epidermei.

 • Crema de fata revitalizanta BIO 100mlReducere
  Bioline produse
  5.00 out of 5

  Crema de fata revitalizanta BIO

  5.00 out of 5
  lei 67,99 lei 53,99

  Crema de fata revitalizanta BIO Beauty Secrets

  Este o emulsie fiziologica și o crema cu o formula nongrasa care ajută la hidratarea pielii în timpul zilei și nopții, Epidermă este incarcata cu ambele vitamine A&E și de acizi grasi esentiali din uleiuri vegetale.

 • Crema pentru ingrijirea picioarelor BIO beauty secretsReducere
  Bioline produse
  0 out of 5

  Crema pentru ingrijirea picioarelor BIO

  0 out of 5
  lei 63,99 lei 49,99

  Crema pentru ingrijirea picioarelor BIO Beauty Secrets.

  Este o cremă liniștitoare, ideală pentru chiar si cea mai dură și uscată piele, ajută la eliberarea de pete dure și uscate între degetele de la picioare și pe tocuri. Conține o gamă largă de ingrediente active care lucrează intens pe tălpile sensibile ale picioarelor. Îmbogățit cu mineralele din Marea Moartă și Aloe Vera, care ameliorează instantaneu pielea uscată, crăpată și păstrează picioarele moi, matasoase și netede ore intregi. Pătrunde rapid în piele.