Gel de Tonifiere de la Mărea Moarta
Minerale | 150 ml

(2 recenzii de la clienți)

66,99 lei

Gel de tonifiere de la Mărea Moarta cu minerale  si ulei de Avocado și extract de plante este un toner tradițional pentru menținerea texturii sănătoase a pielii. Tonifică și revigorează în timp ce apa minerală naturală calmează și revigorează pielea. Conține ulei de avocado și sare din Marea Moartă și este un însoțitor ideal pentru a folosi înainte și după exerciții și expunerea la condiții meteorologice extreme.

Gel de tonifiere de la Mărea Moarta cu minerale  si ulei de Avocado de la Beauty Secrets oferă o hidratare profundă și de lungă durată, pentru a minimiza semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii. Gelul nostru este infuzat cu vitamina E, sare de la Marea Moartă și ulei de avocado pentru a reumple umiditatea și a restabili elasticitatea și rezistența. În timp, pielea devine mai moale, mai netedă și cu aspect mai tineresc. Acest produs este fabricat cu ingrediente sigure și eficiente și nu conține parabeni, sulfați, ftalați sau petrolatum. De asemenea, nu este testat pe animale.

Ulei de avocado este plin de acizi grași benefici și vitamine. Bogat și hrănitor, condiționează pielea, restabilește strălucirea și adaugă rezistență și moale pielii tale.

Formula de hidratare unică de gel cu vitamina e ajută la menținerea hidratării și elasticității pielii prin susținerea și regenerarea structurii celulare și a sintezei de colagen. Aplicația zilnică sprijină regenerarea celulelor și încetinește procesul de îmbătrânire.

Fie că este o piele subțire, odihnită sau radiantă, acest produs este recomandat pentru orice tip de piele.

În stoc

Imagine caracteristică a Vitamina E Gel
Gel de Tonifiere de la Mărea Moarta
Minerale | 150 ml

66,99 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.