Gel de Tonifiere de la Marea Moarta
Minerale | 150 ml

(2 recenzii de la clienți)

40.19 lei

Gel de tonifiere de la Marea Moarta cu minerale si ulei de avocado. Este un toner tradițional pentru menținerea texturii sănătoase a pielii. Tonifică și revigorează în timp ce apa minerală naturală calmează și revigorează pielea. Conține ulei de avocado și sare din Marea Moartă și este un însoțitor ideal pentru a fi folosit înainte și după exercițiile fizice dar și expunerea la condiții meteorologice extreme.

Gelul de tonifiere  Beauty Secrets de la Marea Moarta cu minerale si ulei de avocado  oferă o hidratare profundă și de lungă durată.Ajuta la minimizarea semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii. Gelul nostru este infuzat cu vitamina E, sare de la Marea Moartă și ulei de avocado care restaureaza umiditatea , elasticitatea și rezistența. În timp, pielea devine mai moale, mai netedă și cu aspect mai tineresc. Acest produs este fabricat cu ingrediente sigure și eficiente și nu conține parabeni, sulfați,  sau petrol. De asemenea nu este testat pe animale.

Uleiul de avocado este plin de acizi grași benefici și vitamine. Bogat și hrănitor, restabilește strălucirea și adaugă rezistență și suplete pielii tale.

Formula de hidratare unică din gel cu vitamina E ajută la menținerea hidratării și elasticității pielii prin susținerea și regenerarea structurii celulare și a sintezei de colagen. Aplicarea zilnică sprijină regenerarea celulelor și încetinește procesul de îmbătrânire.

Fie că este o piele uscata sau hidratata, acest produs este recomandat pentru orice tip de piele.

În stoc

Imagine caracteristică a Vitamina E Gel
Gel de Tonifiere de la Marea Moarta
Minerale | 150 ml

40.19 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.