Cristale de baie BIO de la Marea Moarta
Regeneranta | 300 g

(2 recenzii de la clienți)

27.59 lei

Căutați un tratament naturist pentru problemele pielii și durerile musculare?

Oameni din întreaga lume se adună în oaza minerală a Mării Moarte pentru a-i asista frumusețea naturală și sănătatea bună.  săruri minerale de la Marea Moarte poate fi utilă în balneologia artritei reumatoide, artritei psoriazice și osteoartritei. Pe parcursul înmuierii, mineralele sunt consumate și circulația sângelui îmbunătățită.

Pentru a vă relaxa după o zi aglomerată, nu uitați să adăugați în baie această sare de mare din Marea Moartă. Umpleți cada cu apă fierbinte și adăugați o jumătate de cană de sare. Pentru o relaxare excelentă, puteți adăuga câteva picături de ulei de floarea soarelui sau rozmarin.

Puteți adăuga, de asemenea, un pumn de sare și două picături de ulei de mentă. Vei simți că oboseala dispare imediat.

Acest produs este natural, cu un complex de minerale și uleiuri esențiale, relaxează și revitalizează pielea. Datorită aromelor plăcute, relaxează, induce o stare de spirit bună și diminuează tensiunile musculare.

Îndepărtarea- Aceasta  sare de baie regeneranta din Marea Moartă transformă o baie obișnuită într-un spa relaxant, combinând sare de mare moartă pentru a calma simțurile, a revitaliza mușchii obosiți, obositori și a ajuta la asigurarea scutirii de stres.

Calmeaza-Aceasta sare de baie regeneranta are proprietăți valoroase care se datorează bogăției sărurilor minerale. Această sare  de mare este recomandată și în caz de afecțiuni cum ar fi psoriazisul, acneea, eczema.

Tip: Regeneratoare
  • Imagine caracteristică a Sare De Mare Pentru Baie
  • sare de baie de la Marea Moarta naturala Beauty Secrets BIO
  • Imagine caracteristică a Săruri Minerale de Mare Moarte
  • Cristale de baie de la Marea Moarta relaxanta BIO beauty secrets
  • Imagine caracteristică a Cristale De Baie

În stoc

Imagine caracteristică a Săruri Minerale de Mare Moarte
Cristale de baie BIO de la Marea Moarta
Regeneranta | 300 g

27.59 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.