Cristale sare de baie regeneratoare de la Marea Moarta BIO beauty secrets
sare de baie bio beauty secrets

Cristale sare de baie regeneratoare de la Marea Moarta BIO

lei 17,99 lei 14,99

Cristale sare de baie regenaratoare de la Marea Moarta BIO Beauty Secrets. Bucurați-vă de această experiență unică de scăldat care aduce celebrele beneficii terapeutice ale Mării Moarte direct in propria dvs  baie. De mii de ani, combinația unică de minerale și săruri găsite numai în Marea Moartă, au fost surse cunoscute de tratament și hrană pentru organism oferind ajutor pentru multe dureri musculare și dureri în timp ce hidratateaza și condiționeaza o piele radiantă matasoasa si neteda.

Disponibilitate:În stoc

View Detail

Descriere

Cristale sare de baie regeneratoare de la Marea Moarta BIO Beauty Secrets.

Cristale sare de baie regeneratoare din Marea Moartă este recunoscută pentru abilitatea sa de a tonifia pielea, reduce ridurile, calma și netezi pielea, oferindu-i un aspect mai tânăr. Potrivit unui studiu realizat la Universitatea Kiel din Germania, mineralele din sarea din Marea Moartă „sunt cunoscute pentru faptul că agregă apa, influențează proliferarea și diferențierea de la nivelul epidermei și susțin repararea barierei de permeabilitate”, ceea ce înseamnă că acestea pot ajuta pielea să rețină apă și să se mențină hidratată. Cristale sare de baie regeneratoare hidrateaza intens pielea,si reduce ridurile .

Cristale sare de baie regeneratoare din Marea Moarta are multiple beneficii : Una din ele este abilitatea sa de a spori circulația sângelui la suprafața pielii. Circulația sangvină crescută la nivelul pielii ajută la întinerirea pielii și la reînnoirea celulară. Masarea pielii prin mișcări circulare utilizând sare din Marea Moartă aduce sângele la suprafața pielii, încurajând eliberarea toxinelor și susține vindecarea și regenerarea.

Cristale sare de baie regeneratoare din Marea Moartă,inclusiv magneziul, bromura, zincul și sulful, ajută la încetinirea dezvoltării celulelor hiperactive care cauzează psoriazis și contribuie, de asemenea, la reducerea inflamației și roșeții.Persoanele care suferă de acnee au de multe ori recomandare de la medicul dermatolog pentru a folosi tratamente cu sare de la Marea Moartă. Realizat de câteva ori pe săptămână, un scrub ușor în zona pielii afectate de psoriazis sau eczemă ajută la îndepărtarea pielii moarte, oferă nutrienții necesari vindecării și hidratează pielea extrem de uscată, cauza ce stă la baza bolilor de piele ca psoriazisul și eczema.

De asemenea, câteva studii independente arată că mineralele din Marea Moartă reduc asprimea și inflamația, îmbunătățind sănătatea generală a pielii.Majoritatea soluțiilor hidratante se obțin din ingrediente care susțin ocluziunea, prevenind astfel evaporarea apei din piele, și din umectanți, care au un efect de netezire a epidermului. Adăugarea în ecuație a sării cu minerale poate avea o importanță deosebită pentru pielea care îmbătrânește, aceasta fiind compromisă de abilitatea scăzută de reținere a apei și de un metabolism celular încet.

  • Mod de folosire:Goliti continutul pungii, in cada in apa calda.stati in apa in jur de 15-20 minute,apoi clatiti .
  • Avertisment:Evitati contactul cu ochii,doar pentru uz extern.
  • Ingrediente:Minerale din Marea Moarta, (MgClL2,KCI,NACL2,CACL2),uleiuri esentiale ,colorant alimentar,aerosil 200

Informații suplimentare

Marime

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cristale sare de baie regeneratoare de la Marea Moarta BIO”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.