0758 627 085

office@beautysecrets.ro

Cristale sare de baie calmanta de la Marea Moarta BIO

Cristale sare de baie calmanta de la Marea Moarta BIO beauty secrets

Cristale sare de baie calmanta de la Marea Moarta BIO

5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
(2 customer reviews)

lei12,99

Cristale sare de baie calmanta de la Marea Moarta BIO Beauty Secrets.

Bucurați-vă de această experiență unică de scăldat care aduce celebrele beneficii terapeutice ale Mării Moarte direct in propria dvs  baie. De mii de ani, combinația unică de minerale și săruri găsite numai în Marea Moartă, au fost surse cunoscute de tratament și hrană pentru organism oferind ajutor pentru multe dureri musculare și dureri în timp ce hidratateaza și condiționeaza o piele radiantă matasoasa si neteda.

Cristale (sarea) de baie calmanta din Marea Moarta imbogateste pielea cu minerale esentiale accelerand proprietatile naturale de auto-vindecare, consolidand in acelasi timp frumusetea tenului.

 

În stoc

Compara
Categorii: , Etichetă: Brand:

Share this product

Cristale sare de baie calmanta de la Marea Moarta BIO Beauty Secrets 300gm.

Cristale sare de baie calmanta  din Marea Moartă are proprietăți valoroase care se datorează bogăției de săruri minerale. Sarea și nămolul de la Marea Moartă sunt recomandate și pentru tratamentul natural în caz de afecțiuni precum psoriazis, acnee, eczemă.

Cristale sare de baie calmanta conține 21 de minerale, printre care se află magneziu, calciu, sulf, bromură, iod, sodiu, zinc și potasiu. Aceste minerale esențiale se produc în mod natural în corpul nostru, însă ele trebuie completate deoarece se pierd de-a lungul unei zile. Cristale sare de baie din Marea Moarta contin minerale care  sunt cunoscute pentru tratarea, detoxifierea și curățarea organismului.

Magneziu: Susține vindecarea rapidă a țesutului epitelial și furnizează elemente anti-alergice la suprafața pielii. De asemenea, este esențial pentru metabolismul celular.
Bromura: Calmează pielea, relaxează musculatura corpului și calmează nervii.
Iod: Important pentru reglarea funcționării glandei tiroide și pentru faptul că ajută la schimburile metabolice din organism.
Sulf: Un dezinfectant natural (parte componentă a anumitor vitamine). Cunoscut ca puternic agent detoxifiant deoarece lucrează îndeaproape cu ficatul pentru a scăpa organismul de toxine.
Potasiu: Ajută la hidratarea echilibrată a pielii și corpului, contribuind la reducerea retenției de apă și la hrănirea celulelor. De asemenea, potasiul reglează sistemul nervos.
Calciu: Un mineral esențial, cunoscut pentru întărirea oaselor și dinților. De asemenea, acesta întărește membranele celulare și curăță porii.
Sodiu: Ameliorează rigiditatea și crampele musculare. Sodiul este și un puternic agent detoxifiant, ajutând celulele să rețină substanțele hrănitoare și să le elimine pe cele nefolositoare.
Zinc: Acesta este renumit pentru protejarea pielii împotriva arsurilor solare și a celor cauzate de vânt. De asemenea, este cunoscut pentru întărirea sistemului imunitar. La nivel intern, acesta este factorul cheie în reglarea activității enzimelor în proliferarea celulară.

  • Mod de folosire:Goliti continutul pungii, in cada in apa calda.stati in apa in jur de 15-20 minute,apoi clatiti .
  • Avertisment:Evitati contactul cu ochii,doar pentru uz extern.
  • Ingrediente:Minerale din Marea Moarta, (MgClL2,KCI,NACL2,CACL2),uleiuri esentiale ,colorant alimentar,aerosil 200

 

Informații suplimentare

Marime

2 recenzii pentru Cristale sare de baie calmanta de la Marea Moarta BIO

  1. admin

    Recommend

  2. Ionut

    Când vreau să mă relaxez adaug un plic de sare și stau in cada ,relaxare 100%,chiar aveți produse bune!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *