Imagine caracteristică a Sare De Mare Pentru Baie
Cristale de Baie Mare Mort
Imagine caracteristică a Mort de Baie Sare de Mare Pentru Psoriazis

BIO Calmant Cristale De Baie De La Marea Moarta

17,99 lei 14,99 lei

BIO calmant cristale de baie de la Marea Moarta   Beauty Secrets sunt blânde, revigorante și oferă o experiență relaxantă care se dizolvă în baia ta pentru a atenua durerea și entorse. Mângâie și relaxează mușchii supraîncărcați permițând performanțe maxime.

 

Calmant cristale de baie de la Marea Moarta transformă o baie obișnuită într-un spa relaxant prin combinarea sării de mare moarte pentru a calma simțurile, revitaliza mușchii obosiți, dureri și ajută la alinarea stresului.

 

Calmant cristale de baie de la Marea Moarta au proprietăți valoroase care se datorează bogăției sărurilor minerale. Tratamentul cu sare din Marea Moarta este recomandat și în caz de afecțiuni cum ar fi psoriazisul,  acneea, eczema.

 

Cum se Utilizează:

Se dizolvă aproximativ 2 lbs de sare de mare pentru baie într-o baie caldă timp de aproximativ 20 de minute și se face o baie pentru aproximativ 20 de minute. Pentru o performanță mai bună, utilizați 3-4 zile pe săptămână pe o durată de 4 săptămâni.

Conceptul final este de a restabili apele Mării Moarte în propria baie.

 

Înmuiere de picioare: Adăugați o mână de cristale de baie de la Marea Moarta  la o baie pentru picioare. Clătiți regiunea afectată cu apă dulce după * Tratament psoriazis. Masaj pentru ușurare suplimentară. Discutați cu furnizorul dumneavoastră de asistență medicală înainte de a utiliza ca în orice procedură de ten.

 

Avertisment: Evitați contactul cu ochii, numai pentru uz extern.

 

Ingrediente: Minerale din Marea Moartă, clorură de magneziu, clorură de potasiu, clorură de sodiu, clorură de calciu, uleiuri esențiale, colorant alimentar, aerosil 200.

Disponibilitate: În stoc

View Detail
SKU: BH101

Descriere

Cristale sare de baie calmanta conține 21 de minerale, printre care se află magneziu, calciu, sulf, bromură, iod, sodiu, zinc și potasiu. Aceste minerale esențiale se produc în mod natural în corpul nostru, însă ele trebuie completate deoarece se pierd de-a lungul unei zile. Cristale sare de baie din Marea Moarta contin minerale care sunt cunoscute pentru tratarea, detoxifierea și curățarea organismului.

Magneziu: Susține vindecarea rapidă a țesutului epitelial și furnizează elemente anti-alergice la suprafața pielii. De asemenea, este esențial pentru metabolismul celular.

Bromura: Calmează pielea, relaxează musculatura corpului și calmează nervii.

Iod: Important pentru reglarea funcționării glandei tiroide și pentru faptul că ajută la schimburile metabolice din organism.

Sulf: Un dezinfectant natural (parte componentă a anumitor vitamine). Cunoscut ca puternic agent detoxifiant deoarece lucrează îndeaproape cu ficatul pentru a scăpa organismul de toxine.

Potasiu: Ajută la hidratarea echilibrată a pielii și corpului, contribuind la reducerea retenției de apă și la hrănirea celulelor. De asemenea, potasiul reglează sistemul nervos.

Calciu: Un mineral esențial, cunoscut pentru întărirea oaselor și dinților. De asemenea, acesta întărește membranele celulare și curăță porii.

Sodiu: Ameliorează rigiditatea și crampele musculare. Sodiul este și un puternic agent detoxifiant, ajutând celulele să rețină substanțele hrănitoare și să le elimine pe cele nefolositoare.

Zinc: Acesta este renumit pentru protejarea pielii împotriva arsurilor solare și a celor cauzate de vânt. De asemenea, este cunoscut pentru întărirea sistemului imunitar. La nivel intern, acesta este factorul cheie în reglarea activității enzimelor în proliferarea celulară.

 

RELIEVE PSORIASIS, ECZEMA & ACNE:

 

O alternativă sănătoasă, naturală pentru îngrijirea pielii.

Studiile raportate indică o îmbunătățire substanțială a stării pielii de 80% -90% dintre pacienții cu psoriazis care vizitează Marea Moartă pentru tratament. Prin urmare, ar trebui să luați  sare de baie de la Marea Moarta pentru psoriazis, eczeme și acnee

 

PLECĂ, RELAXE ȘI DETOXIFII PIELEA:

 

Tratamentele de piele cu sare de la Marea Moartă se disting datorită compoziției sale minerale speciale. Sarea Mării Moarte este formată din 21 de minerale, inclusiv: magneziu, potasiu, calciu, bromură și sulf.

 

De asemenea, consultați-ne Înmuierea Unt De Căpșuni Body Cu Extract De Rodie

Informații suplimentare

Marca

Beauty Secrets

2 recenzii pentru BIO Calmant Cristale De Baie De La Marea Moarta

  1. 5 out of 5

    admin

    Recommend

  2. 5 out of 5

    Ionut

    Când vreau să mă relaxez adaug un plic de sare și stau in cada ,relaxare 100%,chiar aveți produse bune!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *