Crema pentru picioare bio
Vitamina E | 100 ml

(2 recenzii de la clienți)

38.39 lei

Cea mai buna crema pentru pielea uscata cu Aloe Vera, vitamina E, si sare de la Marea Moartă de la Beauty Secrets.

Ajuta la eliminarea ușor a pielii moarte în timp ce se hidratează puternic. Cu aloe vera infuzată, vitamina E, sare de la Marea Moartă și ulei hrănitor de semințe de jojoba dar si ulei de ricin hidrogenat.

 

Este o crema calmanta pentru pielea uscata de pe picioare, ideală chiar și pentru cea mai dură și mai uscată piele. Conține o gamă largă de ingrediente active care lucrează intens . Îmbogățit cu minerale din Marea Moartă și Aloe Vera, care ameliorează instantaneu pielea uscată, crăpată și menține picioarele moi, mătăsoase și netede ore întregi. Pătrunde rapid în piele.

ingrijirea picioarelor trebuie să fie o parte foarte importantă a rutinei de înfrumusețare, benefică atât în ceea ce privește sănătatea circulației periferice, cât și aspectul fizic al picioarelor.

Mod de Utilizare: Aplică o cantitate suficientă de crema pentru piele uscata de pe picioare și masează ușor până se absoarbe în piele.

 

Avertisment: Pentru uz extern, evitați contactul ocular, lăsați această cremă pentru picioare la îndemâna copiilor. Doar pentru adulti. Nu se aplică la răni sau piele crăpată. Nu este testat pe animale.

 

Ingrediente: Apă, alcool stearil, ulei de ricin hidrogenat, sulfat de sodiu, ulei de semințe de jojoba, suc de frunze de aloe vera, acid acetic, propilenglicol, lavandă, sare din Marea Moartă, acid etilenediaminetetraacetic, acid citric, hidroxitulin butilat, metilchloroisotiazolinone, metisotiazolinone.

În stoc

Imagine caracteristică a Crema Pentru Piele Uscata Picioare
Crema pentru picioare bio
Vitamina E | 100 ml

38.39 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.