Crema pentru picioare
Vitamina E | 150 ml

(2 recenzii de la clienți)

69,99 lei

Crema Pentru Picioare cu minerale din Marea Moartă și Vitamina de Beauty Secrets.

Înmoaie și netezeste chiar și cea mai aspră și uscată piele . Crema pentru picioare contine Minerale de la Marea Moartă si este imbogatita cu  Vitamina E .

Această cremă hidratantă oferă un tratament penetrant profund pentru picioare și calcai. Mineralele Mării Moarte concentrează o formula de calmare si netezire. Inmoaie și repară pielea uscată , calmeaza mâncărimea, roșeata,pielea crăpată dar si iritată. Ușor de aplicat, cu absorbție rapidă.

Această cremă hidratantă pentru picioare lasă chiar și cele mai aspre picioare uscate, obosite, care se simt proaspete și super moi.

  • Înmuierea supremă și netezirea pielii
  • Picioarele și tocurile sunt vizibil moi și mătăsoase după o singură aplicare
  • Vitamina E și mineralele Mării Moarte au un efect vindecător asupra picioarelor tale.

Hialuronat de sodiu, forma acidului hialuronic utilizat în multe creme. Hialuronatul de sodiu este o substanță foarte vâscoasă care crește capacitatea pielii de a reține apa, având astfel un efect de netezire aproape imediat. Sarea comună este clorura de sodiu, care este foarte deshidratantă, dar sarea minerală, la fel ca Marea Moartă, este bogată în magneziu și calciu, minerale care îmbunătățesc hidratarea prin întărirea funcției de barieră a pielii. Aceste minerale, pe lângă zinc și potasiu, alte componente prezente în sarea neterminată, sunt descrise de oamenii de știință drept „factori naturali de hidratare” datorită modului în care mențin echilibrul de apă din piele.

Picioarele necesită o îngrijire mai specială, așa că vă recomandăm o cremă hidratantă picioare, pe care o cremă de corp obișnuită nu o poate oferi zonelor foarte uscate. Aici intervine măiestria cremei pentru picioare de la Beauty Secrets, a cărei formulă bogată asigură o bună hidratare a pielii însetate a picioarelor. Această cremă densă hrănește pielea, oferindu-i un nivel ridicat de hidratare și moale.

În stoc

Imagine caracteristică a Crema Pentru Picioare
Crema pentru picioare
Vitamina E | 150 ml

69,99 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.