Cremă de mâini bio
Hidratantă | 100 ml

(3 recenzii de la clienți)

79,99 lei

Cremă de mâini bună pentru mâini uscate și crăpate cu Aloe Vera și Vit E de Beauty Secrets ajută la menținerea pielii hidratată și netedă. Formularea sării de la marea moarta, extractul de aloe vera și vitamina E sunt nutrienți care vă protejează mâinile și cuticulele.

Uleiul de Jojoba, Extractul de Aloe Vera și Vitamina E sunt forța motrice a formulei de hidratare din această crema maini care promovează hidratarea celulelor pielii și o blochează. Crema de înmuiere, non-grasă se absoarbe fără pete imediat. Folosiți în fiecare zi pentru a vă păstra echilibrul de umiditate a pielii și pentru a preveni înmuierea pielii. Folosiți-l în fiecare zi pentru a menține echilibrul de umiditate a pielii.

Mâinile sunt mai mult decât o carte de vizită, sunt instrumentele cu care desfășurăm majoritatea activităților zilnice și din acest motiv sunt afectate.

Această cremă de mâini hidratantă este o perfectă cremă pentru mâini uscate și crăpate, bogate în minerale naturale din Marea Moartă, hrănește, protejează și hidratează chiar și cea mai deshidratată piele, oferind un confort intens și durabil. Permiteți-vă pielii să se simtă incredibil de moale și hidratată.

Puneți această cremă mâini pe birou și una în buzunar … pentru a vă menține mâinile moi și umezite.

În stoc

Imagine caracteristică a Crema Maini
Cremă de mâini bio
Hidratantă | 100 ml

79,99 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.