Cremă de mâini bio
Hidratantă | 100 ml

(3 recenzii de la clienți)

47.99 lei

Cremă este foarte buna pentru mâini uscate și crăpate contine Aloe Vera și vitamina E .Totodata ajută la menținerea pielii hidratate și netede pentru mai mult timp. Continutul sării de la marea moarta, extractul de Aloe Vera și vitamina E sunt nutrienți care vă protejează mâinile și cuticulele.

Uleiul de Jojoba, extractul de Aloe Vera și Vitamina E contin o formula de hidratare care promovează hidratarea celulelor pielii și o blochează. Crema de înmuiere, non-grasă se absoarbe fără pete imediat. Folosiți în fiecare zi pentru a vă păstra echilibrul de umiditate a pielii și pentru a preveni înmuierea pielii.

Mâinile sunt mai mult decât o carte de vizită, sunt instrumentele cu care desfășurăm majoritatea activităților zilnice și din acest motiv sunt afectate.

Această cremă de mâini hidratantă este o cremă perfecta pentru mâinile uscate și crăpate, bogate în minerale naturale din Marea Moartă, hrănește, protejează și hidratează chiar și cea mai deshidratată piele, oferind un confort intens și durabil. Permiteți-vă pielii să se simtă incredibil de moale și hidratată.

Puneți această cremă mâini pe birou și una în buzunar … pentru a vă menține mâinile moi și umezite tot timpul.

În stoc

Imagine caracteristică a Crema Maini
Cremă de mâini bio
Hidratantă | 100 ml

47.99 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.