Crema de fata
Hidratanta | 50 ml

(2 recenzii de la clienți)

141,99 lei

Beauty Secrets cremă hidratantă de la marea moartă.

Hidratează-ți pielea ca să nu fie niciodată uscata! Această cremă hidratantă pentru față hidratează intens ,ofera umiditate completă de care pielea are nevoie sa fie mai netedă si mai sănătoasă. Dispune de un sistem de emolienți și umectanți superiori care restabilesc o  bariera de protectie,un  umectant natural a pielii.

Un strat de piele deteriorat poate duce la deshidratare și mâncărime – și agravează condițiile pielii, cum ar fi eczema și psoriazisul. O cremă hidratantă pentru față poate ajuta la întărirea barierei pielii prin utilizarea de elemente hidratante, cum ar fi acidul hialuronic și ceramide pentru a umple blocuri importante ale pielii.

Această cremă hidratantă pentru față este eficientă în hidratare, deoarece ajută la păstrarea barierei de protecție a pielii. Această cremă de față netedă, non-grasă, cu absorbție rapidă, are tehnologia de a dezlănțui o smulgere constantă de substanțe nutritive, precum și ceramide vitale toată ziua și noaptea, formulate cu dermatologi și potrivite pentru pielea uscată și foarte uscată. Această cremă de față hidratantă este ideală pentru pielea sensibilă și vă ajută pielea să rămână umedă și să vă îmbunătățească aspectul și senzația.

Am formulat acest hidratant special pentru toată ziua și noaptea, prin tehnici speciale în amestecarea mineralelor minerale din Marea Moartă cu uleiuri speciale pentru a vă oferi un sentiment de neuitat de confort .

În stoc

Imagine caracteristică a Crema Hidratanta de Fata
Crema de fata
Hidratanta | 50 ml

141,99 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.