Imagine caracteristică a Crema de Noapte
Crema Pentru Fata

Cremă de Noapte Multi Activă Completă

160,99 lei 114,99 lei

Cu Beauty Secrets crema de noapte complete multi activă  va veti trezi cu o piele profund hidratată și cu aspect mai tânăr. Umiditatea puternică menține pielea hidratată toată noaptea pentru a reduce aspectul liniilor fine și a ridurilor. Această cremă de noapte are un amestec special compus amino-peptidic care pătrunde în zece straturi de profunzime pentru a regenera celulele. Plombează pielea cu un aspect bogat și catifelat și se exfoliază cu rezistența la hidratare pentru a ajuta la rularea suprafeței celulare. Această formula a cremei de noapte anti-rid este aromată ușor, non-grasă și se amestecă ușor pe suprafața pielii.

 

Crema de noapte multi-activă este special concepută pentru a asigura hidratarea profundă și relaxarea celulelor suprafeței pielii în timpul nopții. Formula cremă, superhidratantă, fără miros, non gras, cu absorbție rapidă moale, este construită pentru a pătrunde 10 straturi de suprafață.

 

Ajută la revitalizarea și păstrarea flexibilității naturale a pielii.

 

Oferă un tratament calmant și hrănitor pielii.

 

Satura pielea cu umiditate pentru a calma uscăciunea.

 

Hidratează, netezește și condiționează pielea.

 

Cum se Utilizează: Aplica uniform pe toată fața și gâtul curățate în fiecare seară. Ca și în cazul tuturor produselor de îngrijire a feței, evitați zona ochilor. Dacă apare contactul, clătiți cu apă.

 

Aplicați crema de noapte pe pielea spălată, curățată înainte de a merge la culcare noaptea. Pentru a evita inflamațiile, aplicați crema pe toată fața, cu excepția genelor și a conturului ochilor.

 

Notă: Nu vă așteptați ca crema din prima probă să facă minuni! Pielea are nevoie de aproximativ o lună pentru a se regenera. Deci, ai răbdare și vei vedea rezultate!

 

Ingrediente: Apă, alcool stearil, ulei de ricin hidrogenat, sulfat de sodiu, alcool stearil, aloe vera, gălbui, avocado, stearat de glicerol, d-pantenol, extract de măsline european, extract de rodiu, stearat de gliceril, trietanolamină, metilcloroizotiazolină, metilchloroisotiazolin.

View Detail
SKU: FC124

Descriere

Noaptea, este timpul să reparați, să vă vindecați și să vă curățați fața. Pielea ta este ocupată cu lupta împotriva stresului de mediu în timpul zilei, dar repararea pielii este mai implicată în timpul nopții. Această cremă de noapte hidratează intens pielea și regenerează celulele de suprafață noaptea, reducând clar semnele îmbătrânirii.

Crema antirid de noapte ajută la rectificarea clară a aspectului îmbătrânirii pielii și promovează regenerarea suprafeței celulare pe parcursul nopții, folosind amino-peptide și alte produse anti-îmbătrânire importante, cum ar fi vitamina B și vitamina E. Formula sa de legare a umidității scade și regenerează celulele de suprafață pe măsură ce dormi.

 

Ce Face Pielea Mea în Timp Ce Dorm?

Noaptea pielea nu se comportă la fel ca în timpul zilei. Schimbă ritmul. Pielea joacă un rol defensiv pe tot parcursul zilei, apărându-se împotriva razelor UV, a ozonului, a mediului și a creșterii bacteriene. Pielea încă acționează pentru a vindeca și a restabili răul care este făcut în timpul zilei, în timp ce dormiți.

 

Crema de Zi VS. Crema de Noapte: Care Este Diferența?

Deoarece funcțiile pielii se schimbă toată ziua, adaptarea îngrijirii pielii în consecință este esențială.

 

Înainte de a te culca, unii potențiali agresori trebuie separați de pielea ta. Securitatea este prima funcție a unei creme de zi. Hidratarea trebuie menținută toată ziua, oboseala trebuie ameliorată și simptomele îmbătrânirii.

 

Pielea ta este regenerată în timp ce dormi. Singura modalitate de a supraviețui este în timp ce vă aflați în brațele lui Morfeu! Ar trebui să folosiți cremă facială, special formulată pentru a accelera repararea țesuturilor și a facilita regenerarea celulelor, pentru a-l ajuta să își facă treaba. Acest tip de cremă se numește de obicei cremă de noapte. Crema de recuperare de noaptejoacă un rol important în sănătatea și bunăstarea pielii tale, deși adesea trecute cu vederea.

Încă nu sunteți convins de importanța includerii crema de recuperare de noapte în rutina dvs. de frumusețe? Rețineți că noaptea, pielea dvs. este mai receptivă la îngrijire. Deoarece pielea devine mai permeabilă, crema pătrunde și funcționează magic.

 

Beneficiile Cremelor De Noapte

Repararea – Pielea face cea mai mare parte a reparației și regenerarii sale în timp ce dormim. Crema de față de noapte este mai bogată și mai grasă și conține hidratante cu absorbție lentă, care sunt concepute pentru a pătrunde treptat pe piele pe parcursul nopții. Dacă utilizați o cremă de noapte în timpul zilei, pielea dvs. se va simți mai grasă și nu veți fi protejat de soare.

Intens hranitoare – Crema de noapte hranitoare are niveluri mai ridicate de emolienți, astfel încât este mai hidratantă și ultra-hidratantă. Dacă aveți pielea uscată, puteți alege să utilizați o cremă de noapte. Cu toate acestea, dacă ai pielea normală sau grasa, nu trebuie să investești într-un hidratant separat.

Anti-îmbătrânire – Crema de noapte hrănitoare poate conține retinol, acid glicolic și acid salilic care ajută la regenerarea  a pielii, diminuând astfel aspectul ridurilor și al liniilor fine. Nu este indicat să folosiți produse cu aceste ingrediente în timpul zilei, deoarece acestea cresc sensibilitatea pielii. Prin urmare, o crema de reparatii de noapte își face treaba fără interferența protecției solare sau a razelor UV. Dacă utilizați o cremă de zi noaptea, pielea dvs. nu va beneficia pe deplin de ingrediente anti-îmbătrânire.

Tratamentul pielii – Crema de noapte conține compuși care îmbunătățesc aspectul pielii, cum ar fi peptidele care stimulează producția de colagen care duce la o piele mai fermă. Unele conțin antioxidanți precum vitamina E și co-enzimă Q, care inversează daunele solare și împiedică formarea de noi riduri.

Non SPF – Crema  de noapte nu oferă protecție solară.

 

Cine Ar Trebui Să-O Folosească?

Noi toti! O gamă largă de creme pentru toate formele de piele și nevoi, cum ar fi îmbunătățirea, revitalizarea, prelucrarea, conservarea, atenuarea imperfecțiunilor, prevenirea semnelor îmbătrânirii etc.

 

La Ce Oră Incep? Ce Vârstă Incep?

Nu va trebui să continuați să folosiți o cremă de recuperare de noapte până la vârsta de 20 de ani, decât dacă pielea dvs. este foarte uscată. Însă ar trebui să o rezolvi prompt când vezi că apare o problemă a pielii. În funcție de vârsta și starea pielii, alege-ți crema de față noaptea.

 • Folosiți o cremă purificatoare dacă pielea este predispusă la acnee.
 • Când pielea este uscată, folosiți texturi bogate și cremoase.
 • Poți prefera formule mai puțin bogate, cum ar fi lichide și geluri, dacă pielea este grasă.
 • În cei douăzeci de ani, alege o cremă de piele hidratantă de noapte care poate vindeca deteriorarea solară și pierderea somnului.
 • Alegeți o cremă de noapte pentru a ușura îmbătrânirea pielii în timpul treizeci de ani și pentru a îmbunătăți textura pentru a adăuga strălucire.
 • Dacă ai pielea matură, folosește o cremă anti-îmbătrânire care stimulează hidratarea, stimulează reînnoirea celulară și producția de colagen etc.

 

De asemenea, consultați-ne 3 în 1 Ultimate Masca de Noroi Miere și Lapte

Informații suplimentare

Marca

Beauty Secrets

1 recenzie pentru Cremă de Noapte Multi Activă Completă

 1. 5 out of 5

  Flavia

  Căutăm o crema potrivită și am gasit-o!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *