Cremă de fata de noapte
Multi-activă | 50 ml

(2 recenzii de la clienți)

96.59 lei

Cu Beauty Secrets crema de noapte complete multi activă  va veti trezi cu o piele profund hidratată și cu aspect mai tânăr. Umiditatea puternică menține pielea hidratată toată noaptea pentru a reduce aspectul liniilor fine și a ridurilor. Această cremă de noapte are un amestec special compus amino-peptidic care pătrunde în zece straturi de profunzime pentru a regenera celulele. Plombează pielea cu un aspect bogat și catifelat și se exfoliază cu rezistența la hidratare pentru a ajuta la rularea suprafeței celulare. Această formula a cremei de noapte anti-rid este aromată ușor, non-grasă și se amestecă ușor pe suprafața pielii.

Crema de noapte multi-activă este special concepută pentru a asigura hidratarea profundă și relaxarea celulelor suprafeței pielii în timpul nopții. Formula cremă, superhidratantă, fără miros, non gras, cu absorbție rapidă moale, este construită pentru a pătrunde 10 straturi de suprafață.

Ajută la revitalizarea și păstrarea flexibilității naturale a pielii.

Oferă un tratament calmant și hrănitor pielii.

Satura pielea cu umiditate pentru a calma uscăciunea.

Hidratează, netezește și condiționează pielea.

Disponibil pentru precomandă

Imagine caracteristică a Crema de Noapte
Cremă de fata de noapte
Multi-activă | 50 ml

96.59 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.