Imagine caracteristică a Crema Antirid
Crema Pentru Fata

Crema antirid cu AHA si vitamina E

129,99 lei 85,99 lei

AHA Crema Antirid cu Vitamina E de Beauty Secrets

 

Ridurile profunde și încăpățânate de pe pielea ta vor dispărea odată cu utilizarea cea mai buna crema antirid romaneasca care conține formula de acid hidroxi Alpha (AHA) și vitamina E.

 

Această cremă de față antirid amestecă acidul alfa hidroxi (AHA), sare din Marea Moarta și vitamina E pentru a combate și a evita simptomele precoce ale îmbătrânirii pielii în timpul zilei. Îmbunătățește stratul de piele pentru a proteja pielea de agresorii interiori sau exteriori.

 

Această cremă  antirid amestecă acidul alfa hidroxi (AHA), sare din Marea Moarta și vitamina E pentru a combate și a evita simptomele precoce ale îmbătrânirii pielii în timpul zilei. Îmbunătățește stratul de piele pentru a proteja pielea de agresorii interiori sau exterior.

 

Aceasta este o cremă antirid special concepută pentru îngrijirea feței, datorită texturii sale ușoare și proaspete, care este foarte plăcută de utilizat, îmbogățită cu substanțe hidratante și AHA (Acestea se găsesc adesea în produse care ajută la reducerea ridurilor, precum și la înmuierea puternică. linii, care definesc și îmbunătățesc aspectul și senzația generală a pielii.) care exfoliază ușor suprafața epidermei.

 

Mod de utilizare: Aplicați pe pielea curată, fața și gâtul, cu mișcări circulare până când este complet absorbit. Această cremă de față antirid trebuie folosită zi și noapte.

 

Avertisment: pentru uz extern, evitați contactul cu ochii, nu lăsați-o la îndemâna copiilor. Doar pentru adulti. Nu se aplică la răni sau piele crăpată. Nu este testat pe animale.

 

Ingrediente: Apa, alcool stearil, ulei de ricin hidrogenat, acid acetic, alcool stearil, stearat de gliceril, poliacrilamidă, jojoba, propilenglicol, dimeticonă, glicerină, acid alfa hidroxi, acid caprilic, tecopherol, sare din Marea Moartă, lavandă, etilen metilen etilic etanol, metotiazolinona

 

Disponibilitate: În stoc

View Detail
SKU: FC135

Descriere

Ce este AHA?

Acizii alfa-hidroxi (AHA) sunt un grup de acizi derivați de plante și animale. Sunt utilizate într-o serie de produse de piele.

Produse obișnuite anti-îmbătrânire, inclusiv seruri, toner și creme și uneori sunt utilizate proceduri formulate de coji chimice.

 

 

Beneficiile AHA-Urilor și Ale Produselor Pentru Piele

 

 • Exfolierea

AHA-urile și vitamina E sunt utilizate în principal pentru exfolierea pielii. Aceasta este în esență baza tuturor celorlalte avantaje oferite de AHA. Exfolierea este un proces în care celulele pielii de pe suprafață s-au vărsat. Acesta își propune să înlocuiască celulele pielii moarte și face spațiu pentru noua generație de celule ale pielii.

 

 • Funcționează ca Hidratant

Celulele moarte ale pielii sunt defalcate pe măsură ce acești acizi exfoliază carnea. Noua piele de dedesubt este luminoasă și mai netedă. AHA-urile cu acid glicolic pot ajuta la descompunerea acumulării celulelor pielii, în timp ce suplimentele de acid citric pot lumina mai mult pielea.

 

 • Producția de Colagen

Colagenul este o fibră proteică densă care menține pielea moale și plină. Astfel de fibre se degradează pe măsură ce îmbătrânești. AHA-urile pot ajuta la promovarea producției de colagen prin distrugerea fibrelor vechi de colagen pentru a face loc celor noi.

 

 • Reducerea Ridurilor și a Liniilor de Suprafață

AHA-urile și vitamina E sunt cunoscute pentru efectele lor anti-îmbătrânire, iar liniile de suprafață nu fac excepție.

 

 • Antioxidant

Vitamina E este un puternic antioxidant care poate reduce deteriorarea UV a pielii. Iar vitamina E aplicată topic va ajuta la hrănirea și protejarea pielii de deteriorarea radicalilor liberi.

 

 • Vitamina E Acționează ca Hidratant

Vitamina E este o vitamină care este solubilă în ulei și, prin urmare, este mai grea decât cea care este solubilă în apă. Umiditatea pierdută este restabilită și păstrată și de aceea funcționează mai bine pentru pielea uscată și deteriorată.

 

De asemenea, consultați-ne SPF 15 Cremă Hidratantă Pentru Fata Protecție de Zi cu Aloe Vera, Migdale și Sare de la Marea Moartă

Informații suplimentare

Marca

Beauty Secrets

1 recenzie pentru Crema antirid cu AHA si vitamina E

 1. 5 out of 5

  Ani

  foarte Bun

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *