Crema antirid
AHA si vit E | 100 ml

(3 recenzii de la clienți)

129,99 lei

AHA Crema Antirid cu Vitamina E de Beauty Secrets

Ridurile profunde și încăpățânate de pe pielea ta vor dispărea odată cu utilizarea cea mai buna crema antirid romaneasca care conține formula de acid hidroxi Alpha (AHA) și vitamina E.

Această cremă de față antirid amestecă acidul alfa hidroxi (AHA), sare din Marea Moarta și vitamina E pentru a combate și a evita simptomele precoce ale îmbătrânirii pielii în timpul zilei. Îmbunătățește stratul de piele pentru a proteja pielea de agresorii interiori sau exteriori.

Această cremă  antirid amestecă acidul alfa hidroxi (AHA), sare din Marea Moarta și vitamina E pentru a combate și a evita simptomele precoce ale îmbătrânirii pielii în timpul zilei. Îmbunătățește stratul de piele pentru a proteja pielea de agresorii interiori sau exterior.

Aceasta este o cremă antirid special concepută pentru îngrijirea feței, datorită texturii sale ușoare și proaspete, care este foarte plăcută de utilizat, îmbogățită cu substanțe hidratante și AHA (Acestea se găsesc adesea în produse care ajută la reducerea ridurilor, precum și la înmuierea puternică. linii, care definesc și îmbunătățesc aspectul și senzația generală a pielii.) care exfoliază ușor suprafața epidermei.

În stoc

Imagine caracteristică a Crema Antirid
Crema antirid
AHA si vit E | 100 ml

129,99 lei

LIVRARE GRATUITĂ (pentru comenzi peste 199 lei)
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.