Crema anti-rid AHA cu vitamina E

lei 129,99 lei 85,99

Crema anti rid AHA cu vitamina E Beauty Secrets .

Aceasta este o crema anti-rid special conceputa  pentru îngrijirea feței, datorită texturii sale ușoare și proaspete, care este foarte plăcută pentru utilizare, îmbogățită cu substanțe hidratante și AHA ( Acestea sunt adesea găsite în produse care ajută la reducerea ridurilor, precum și la înmuierea liniilor puternice, care definesc și îmbunătățesc aspectul și simțul general al pielii.) care exfoliază ușor suprafața epidermei.

Disponibilitate:În stoc

View Detail
Brand:

Descriere

Crema anti rid AHA cu vitamina E Beauty Secrets .

Aceasta este o crema anti-rid special conceputa pentru îngrijirea feței, datorită texturii sale ușoare și proaspete, care este foarte plăcută pentru utilizare, îmbogățită cu substanțe hidratante și AHA ( Acestea sunt adesea găsite în produse care ajută la reducerea ridurilor, precum și la înmuierea liniilor puternice, care definesc și îmbunătățesc aspectul și simțul general al pielii.) care exfoliază ușor suprafața epidermei.

Complexul exfoliant cu AHA stimulează regenerarea celulară, îmbunătățește funcția de barieră a pielii și previne deshidratarea acesteia, crește elasticitatea și îmbunătățește semnificativ textura și luminozitatea pielii.

 

  • Mod de folosire:se aplica pe pielea curata,pe fata si gat, cu miscari circulare pana cand se absoarbe in totalitate.
  • Avertisment: Pentru uz extern, evitați contactul cu ochii, nu lăsați la îndemâna copiilor.doar pentru adulti .nu aplicați pe răni sau piele crapata.Nu este testat pe animale.
  • Ingrediente:Apa,alcool stearilic,ulei de ricin hidrogenat,acid acetic,alcool stearilic,stearat gliceril,poliacrilamide,jojoba,propilenglicol,dimeticona,glicerina,acid alfa hidroxi,acid caprilic,tecoferol,sare Marea Moarta,lavanda,acid etilendiaminotetracetic, methylechloroisothiazolinone,methysothiazolinone.

 

Informații suplimentare

Marime

Brand

1 recenzie pentru Crema anti-rid AHA cu vitamina E

  1. 5 out of 5

    Ani

    foarte Bun

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.