Gel de curățare profundă cu vitamina E, sare din Marea Moartă și extracte din plante

69,99 lei 52,99 lei

Gel de curățare de Beauty Secrets va spăla îți va curăța pielea în timp ce reechilibrează nivelul de umiditate. Acest gel de curățare va elimina eficient impuritățile, lăsând un finisaj mat fără strălucire.

 

Acest gel de curățare curăță și exfoliază ușor pielea.

 

Gelul nostru de curățare a tenului îndepărtează celulele plictisitoare, pentru a lumina și reîmprospăta pielea.

 

Special conceput pentru pielea predispusă la acnee și este formulat pentru a fi blând și prietenos cu pielea.

 

Gel de curățare pentru ten împrospătează pielea, condițiile, confortul și pielea.

 

Fabricat cu vitamina E protectoare și sare de mare moartă.

 

Netezirea și strălucirea pielii.

 

Potrivit pentru a descoperi o piele mai curată, mai moale și mai sănătoasă.

 

Mod de Utilizare: Puneti pe o dischetă și aplicați-l pe față cu o mișcare circulară, masând ușor până când este complet absorbit.

 

Avertisment: Pentru uz extern, evitați contactul cu ochii, nu lăsați-o la îndemâna copiilor. Doar pentru adulti. Nu se aplică la răni sau piele crăpată. Nu este testat pe animale.

 

Ingredient: Apă, propilen glicol, ulei mineral, avocado, glicerină, sare din Marea Moartă, tecopherol, metilclorizotiazolinona, metilizotiazolinona

View Detail
SKU: FC131

Descriere

Puterea antioxidantă a vitaminei E, din acest gel pentru curatarea tenului ajută la prevenirea îmbătrânirii premature și la deteriorarea radicalilor liberi. Gelul nostrum pentru curatarea tenului se potriveste cu orice tip de piele.

 

CE FACE VITAMINA E ȘI SAREA DIN MAREA MOARTA PENTRU PIELE?

 

  • Intarirea Barierei Pielii

Cu o membrană cutanată bună, pielea poate reține apa și rămâne ușor de hidratat, astfel încât să puteți evita pielea uscată atât de fragilă și să reduceți sensibilitatea pielii.

 

  • Acționează Ca Un Antioxidant Puternic

Un gel de curățare a feței cu Vitamina E și sare din Marea Moartă ajută la prevenirea deteriorărilor cauzate de radicalii liberi. acestea sunt lucruri precum poluarea și substanțele chimice care se atașează de fața ta și îți slăbesc elasticitatea pielii provocând leziuni ale pielii. Nu numai acest lucru, dar și antioxidanții ajută, de asemenea, va va oferi pielea strălucitoare, deoarece antioxidantul se referă la descurajarea oxidării de lucruri precum uleiul produs de piele, care se transformă în puncte negre. Ele chiar relaxează agitația și ajută la netezirea liniilor fine, arată pe fața ta, din cauza acestor radicali liberi.

 

  • Gel de Curățare Acționează ca Antiseptic

Sarea de la Marea Moartă poate ajuta eczema prin exfolierea celulelor moarte ale pielii, rehidratarea pielii și regenerarea mineralelor pierdute. Acest lucru ajută la relaxarea zonei și ajută la calmarea oricărui disconfort, iritare sau alte efecte secundare. Proprietățile antiseptice ale sării din Mărea Moarta elimină iritanții și impuritățile și pot reduce foarte mult numărul de infecții ale pielii

 

  • Tratament Natural Pentru Acnee, Eczemă și Psoriazis

Gel de curatare pentru ten acneic conține sare din Maea Moartă, care are peste 21 de minerale, toate care s-au dovedit nutritive și terapeutice pentru piele în diverse moduri, îmbunătățind hidratarea și întinerirea.

Sarea din Marea Moartă Pură este bogată în sulf și s-a dovedit a fi folosită

Ca purificator eficient pentru vindecarea și prevenirea defectelor și atenuarea și relaxarea inflamației pielii.

Diferite teste au demonstrat, de asemenea, sarea din Marea Moartă, având puteri enorme de vindecare a psoriazisului. Sarea de la Marea Moartă ajută la întărirea texturii pielii, la creșterea aportului de sânge și la eliminarea contaminanților și la reglarea nivelului normal de pH al pielii într-o serie de moduri care reduc la minimum durerea.

Sarea din Marea Moartă poate duce, de asemenea, la eczema terapie, exfoliere, regenerare și rehidratare a celulelor moarte. Acesta ajută la relaxarea zonei afectate și, de asemenea, ajută la ameliorarea oricărei mâncărimi, iritații sau alte reacții adverse. Efectul antiseptic al sării Mării Moarte reduce iritanții și impuritățile care pot reduce dramatic numărul de infecții ale pielii

 

De asemenea, consultați-ne Cea Mai Bună Cremă De Mâini Cu Minerale De La Marea Moartă și Ulei de Jojoba

Informații suplimentare

Marca

Beauty Secrets

1 recenzie pentru Gel de curățare profundă cu vitamina E, sare din Marea Moartă și extracte din plante

  1. 5 out of 5

    Emilia

    Curată și lasă fata fina .

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *