Cat de benefica este sarea de la Marea Moarta pentru piele!

Marea Moarta este cunoscuta pentru proprietatile sale vindecatoare inca din Antichitate. Efectele terapeutice ale sarii de la Marea Moarta sunt datorate compozitiei sale bogate in minerale. Desi contine mai mult de 20 de elemente, acestea sunt cele mai importante: Magneziu (intre 31% si 35% clorura de magneziu), Potasiu ( 20% pana la 28%), Sodiu (3% pana la 8% din continutul sau mineral), Calciu (0,1% pana la 0,5% clorura de calciu) , Sulfati etc.

Evaluand efectele sarii de la Marea Moarta pe pielea imbatranita, cercetatorii au descoperit ca aceasta reduce asprimea pielii care contribuie la producerea de linii fine si riduri adanci.

Terapia cu sare de la Marea Moarta s-a dovedit a fi un tratament eficient pentru multe dintre simptomele artritei reumatoide. Pacientii care s-au imbaiat zilnic in sarea de la Marea Moarta timp de douazeci de minute, doua saptamani la rand, au prezentat imbunatatiri semnificative reducand rigiditatea articulatiilor si inflamatia.

Stiati ca o baie calda cu sare decongestioneaza nasul atunci cand treceți printr-o viroza??

Atatea beneficii într-un plic de 250,300 sau chiar 1,250 g .

Cat de benefica este sarea de la Marea Moarta pentru piele! 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.